dostmobile 329 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و درود دوستان من یه دیتابیس انلاین دارم که بای اچ پی متصل کردم فیلدهای موجود نام فامیل مشخصات + دو فیلد مهم نمره اول و فیلدم نمره دوم <? $databasehost = "localhost"; # Host name $databasename = "**********"; $databaseusername ="**********"; $databasepassword = "**********"; $con = mysql_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysql_error()); mysql_select_db($databasename) or die(mysql_error()); mysql_set_charset('utf8'); $query = file_get_contents("php://input"); $sth = mysql_query($query); if (mysql_errno()) { header("HTTP/1.1 500 Internal Server Error"); echo $query.'\n'; echo mysql_error(); } else { $rows = array(); while($r = mysql_fetch_assoc($sth)) { $rows[] = $r; } print json_encode($rows); } ?> وقتی روی دکمه جدید کلیک شد یه کاربر اضاف شه در واقع یه رکورد جدید ساخته شه میخوام در ادیت تکست وقتی نمره رو نوشتم پست بشه به دیتابیس و نمره شخص مورد نظر روش خواندن و بارگزاری رو مشکل ندارم اما مهم ساخت رکورد جدید+ویرایش و پست کردن نمره هاس ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ درود ببینید بنده خودم زیاد از php سر در نمیارم و منابع ام کاملا گوگل هستش برای insert و ... : insert: <?php include 'db.php'; $id= $_POST['id']; $name= $_POST['name']; $family= $_POST['family']; mysql_query("INSERT INTO izadi(id,name,family) VALUES('$id','$name','$family')") ?> update : <?php $con=mysqli_connect("localhost","bupir_control","09393556677","bupir_control"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $news =$_REQUEST['news']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"UPDATE db1 SET news='mehdiizadi' WHERE news='farzadmusavi'"); mysqli_close($con); ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام و درود دوستان
من یه دیتابیس انلاین دارم که بای اچ پی متصل کردم
فیلدهای موجود نام فامیل مشخصات + دو فیلد مهم نمره اول و فیلدم نمره دوم
وقتی روی دکمه جدید کلیک شد یه کاربر اضاف شه در واقع یه رکورد جدید ساخته شه
میخوام در ادیت تکست وقتی نمره رو نوشتم پست بشه به دیتابیس و نمره شخص مورد نظر
روش خواندن و بارگزاری رو مشکل ندارم اما مهم ساخت رکورد جدید+ویرایش و پست کردن نمره هاس
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.