hamedanary6513 1 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سلام چجوری میتونم یک سطر از یک جدول رو بریزم توی یه جدول دیگه. تاپیک جامع دستورات sql رو دیدم ولی اونجا میگه ستون از جدول اول به جدول دووم ولی من میخام یک سطر رو کپی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ درود ببینید هر سطر یک id داره و همین کار شما رو راحت میکنه... cur1 = sql1.execquery("select * from tbl where id = 5) cur1.position = 0 sql2.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl2 (name,family,pic) VALUES ('"& cur2.GetString("name") &","& cur2.GetString("family") &""& cur2.GetString("pic") &"')") فقط id می مونه که توی tbl دوم باید به صورت autoincertment باشه که خودش بزنه... راحت تری اینجوری همین رو تست کنید ببینید جواب میده یا نه. خودم تست نکردم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedanary6513 1 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ درود ببینید هر سطر یک id داره و همین کار شما رو راحت میکنه... cur1 = sql1.execquery("select * from tbl where id = 5) cur1.position = 0 sql2.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl2 (name,family,pic) VALUES ('"& cur2.GetString("name") &","& cur2.GetString("family") &""& cur2.GetString("pic") &"')") فقط id می مونه که توی tbl دوم باید به صورت autoincertment باشه که خودش بزنه... راحت تری اینجوری همین رو تست کنید ببینید جواب میده یا نه. خودم تست نکردم اون قسمت که میگه where id=5 اگه بخام جای 5 متغییر بذارم باید چجوری بنویسم. مثلا مقدار ولیوی یه لیست ویو توی اکتیویتی قبل." لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamedanary6513 1
سلام
چجوری میتونم یک سطر از یک جدول رو بریزم توی یه جدول دیگه.
تاپیک جامع دستورات sql رو دیدم ولی اونجا میگه ستون از جدول اول به جدول دووم ولی من میخام یک سطر رو کپی کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.