Ali BBH 27 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من کتابخانه ی UltimateListView رو خریدم و وقتی سمپل هاشو اجرا میکنم با این ارور مواجه میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اقا درست شد این تیکه کد xml متریال رو از مانیفست پاک کردم درست شد حالا کجای این مشکل داشته که ارور گرفته خدا میدونه CreateResource(values-v20, theme.xml, <resources> <style name="LightTheme" parent="@android:style/Theme.Material.Light"> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ من دمو رو کامپایل گرفتم اما مشکلی نداشت ! کدهای manifest رو تغییر ندادی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ من دمو رو کامپایل گرفتم اما مشکلی نداشت ! کدهای manifest رو تغییر ندادی ؟ نه والا هیچ تغیری ایجاد نکردم ولی فکر میکنم از فایل xml ای باشه که تو مانیفست لودش کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ دادا این دو خط رو حذف کن توی manifest 'SetApplicationAttribute(android:hardwareAccelerated, "ture") 'SetActivityAttribute(FastScroller, android:theme, "@style/MyFastScrollerTheme") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali BBH 27
سلام من کتابخانه ی UltimateListView رو خریدم و وقتی سمپل هاشو اجرا میکنم با این ارور مواجه میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.