theapps 26 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان در اینسرت اطلاعات به دیتابیس مشکل دارم !! کدی که من وارد کردم به شکل زیر هست و خطا رو هم بعد از کد میزارم ....لطف کنید کمک کنید مشکل حل بشه .... ممنون sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl (id,qu,1,2,3,4,a,ss) VALUES (null,'sdfds','gdfg','gdfg','gdg','gf','fg','vf')") error : android.database.sqlite.SQLiteException: near "1": syntax error (code 1): , while compiling: INSERT INTO tbl (id,qu,1,2,3,4,a,ss) VALUES (null,'sdfds','gdfg','gdfg','gdg','gf','fg','vf') لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ درود sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl ('qu','1','2','3','4','a','ss') VALUES ('sdfds','gdfg','gdfg','gdg','gf','fg','vf')") این رو تست کنید اگر باز جواب نداد اسم فیلدهاتون رو به جای 1 2 3 4 به حروف تغیر بدید... مثلا b1 b2 b3 b4 یا هر چیزی دیگه: q w e r لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl (id,qu) VALUES('"&1&"','"&nasdfsfds&"')") اینجوری وارد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
theapps 26 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl (id,qu) VALUES('"&1&"','"&nasdfsfds&"')") اینجوری وارد کن نه بازم Insert نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
theapps 26
سلام
دوستان در اینسرت اطلاعات به دیتابیس مشکل دارم !!
کدی که من وارد کردم به شکل زیر هست و خطا رو هم بعد از کد میزارم ....لطف کنید کمک کنید مشکل حل بشه .... ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.