yaser_b4a 131 ارسال شده در 25 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2016 با سلام من b4a را به ورژن 6 و بعد sdk را هم به آخرین ورژن آپدیت کردم الان موقع کامپایل خطای زیرو دارم باید چیکار کنم؟ AndroidManifest.xml:58: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'value' with value '@integer/google_play_services_version'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 25 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2016 مشکل قبلی را حل کردم الان این خطا رو دارم: error: package com.google.android.gms.maps.model does not existmostCurrent._gmap.AnimateCamera((com.google.android.gms.maps.model.CameraPosition)(_cp.getObject())); لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 25 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2016 مشکل قبلی را حل کردم الان این خطا رو دارم: error: package com.google.android.gms.maps.model does not exist mostCurrent._gmap.AnimateCamera((com.google.android.gms.maps.model.CameraPosition)(_cp.getObject())); لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه دوستان این مشکل رو هم یطوری حل کردن الان این خطا رو د ارم: error: package android.support.v7.app does not exist public class main extends android.support.v7.app.AppCompatActivity implements B4AActivity{ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 27 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 فك كنم اندرويد ساپورت ورن 7 رو ميخاد بگردي تو انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
من b4a را به ورژن 6 و بعد sdk را هم به آخرین ورژن آپدیت کردم الان موقع کامپایل خطای زیرو دارم باید چیکار کنم؟
AndroidManifest.xml:58: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'value' with value '@integer/google_play_services_version').
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.