yaser_b4a 131 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام من b4a را به ورژن 6 و بعد sdk را هم به آخرین ورژن آپدیت کردم الان موقع کامپایل خطای زیرو دارم باید چیکار کنم؟ AndroidManifest.xml:58: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'value' with value '@integer/google_play_services_version'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ مشکل قبلی را حل کردم الان این خطا رو دارم: error: package com.google.android.gms.maps.model does not existmostCurrent._gmap.AnimateCamera((com.google.android.gms.maps.model.CameraPosition)(_cp.getObject())); لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ مشکل قبلی را حل کردم الان این خطا رو دارم: error: package com.google.android.gms.maps.model does not exist mostCurrent._gmap.AnimateCamera((com.google.android.gms.maps.model.CameraPosition)(_cp.getObject())); لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه دوستان این مشکل رو هم یطوری حل کردن الان این خطا رو د ارم: error: package android.support.v7.app does not exist public class main extends android.support.v7.app.AppCompatActivity implements B4AActivity{ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ فك كنم اندرويد ساپورت ورن 7 رو ميخاد بگردي تو انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
من b4a را به ورژن 6 و بعد sdk را هم به آخرین ورژن آپدیت کردم الان موقع کامپایل خطای زیرو دارم باید چیکار کنم؟
AndroidManifest.xml:58: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'value' with value '@integer/google_play_services_version').
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.