cloner01001 38 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان ، راهی هست که بشه بعد از ساخت نرم افزار اسم apk رو تغییر داد و اسم دیگه ای روش گذاشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام بعد از ساخت یعنی چی ؟ فایل apk منظورتونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام بعد از ساخت یعنی چی ؟ فایل apk منظورتونه؟ بله ، دقیقا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 فکر کنم بشه اما برنامه قاطی میکنه یه ارورهای عجیبی میده بعضی اوقات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام منظورت اینکه دستی می خای اسم apk. عوض کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلاممنظورت اینکه دستی می خای اسم apk. عوض کنی؟ سلام ، من یه اسم واسه pakeage name گذاشته بودم حالا فایل apk هم طبق همون ساخته شده الان اسم package name رو عوض کردم و دوباره کامپایل کردم برنامه رو ولی اسم فایل apk عوض نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 فک کنم اول باید قبلیو پاک کنی بعد جدیدرو که اسمشو عوض کردی نصب کنی البته این چیزی که به ذهنم میرسه شاید کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان ، راهی هست که بشه بعد از ساخت نرم افزار اسم apk رو تغییر داد و اسم دیگه ای روش گذاشت؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.