رفتن به مطلب
  • 0

اپ استور

اندرویدستان

سوال

من در حال طراحی و ساخت یک اپ استور هستم.

هاست, مجوز, مشتری و غیره هم حله.

درصورتی که کار ما شروع بشه در مدت چند ماه رقیب اصلی کافه بازار میشیم چون یک ایده و یک امکان در سایت ما وجود داره که در هیچ اپ استوری نیست.

فقط تنها مشکلی که هست اینه که چطور پرداخت درون برنامه ای را در سایت درست کنیم

اگر کسی این مشکل رو میتونه حل کنه بگه شاید هم با هم در سایت شریک بشیم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

چقدر خوب که همه چی حله!! با جواد زبیدی زاده تماس بگیر یا نیما قبادی ببین چجوریاس. در ضمن فکر نکنم ساخت چندتا کد و شناسایی پکیج نیم و اقلام خریدنی زیاد سخت باشه. شما یه دستوری رو از آپ میگیری که این دستور شامل نام و کد اختصاصی آپ و پکیبج نیم اپ و همچنین اون مقدار خریدنی یا مصرفی هستش اگر کاربر خرید رو اوکی کرد، این تایید رو میدی به آپ. الان مشکل شما تو کتابخونه درون پرداخته یا سمت وب هستش یا تو قسمت پرداخت و تایید؟ کلی سوال کردین ریزتر سوال کنین ج بدن دوستان

راستش هیچکدوم از کسانی که گفتید کمکم نکردن. درضمن مشکل من سمت سرور هست.

میخواستم بدونم چطور کد base64 را تولید کنم و این کد در اپلیکیشن چه کاری انجام می دهد

ممنون

لینک ارسال

داداش این ساخت مارکت به ذهن همه خطور کرده اما هرچقدر هم امکانات و ایده ات عالی باشه بدون تبلیغ به هیج جا نمیرسی و از همین الانم فکر رقیب کافه بازار شدن رو نکن

لینک ارسال

داداش این ساخت مارکت به ذهن همه خطور کرده اما هرچقدر هم امکانات و ایده ات عالی باشه بدون تبلیغ به هیج جا نمیرسی و از همین الانم فکر رقیب کافه بازار شدن رو نکن

موافقم .

مایکت با اون همه تبلیغات هنوز نتونسته جای بازار رو بگیره .

یادمه روزی ده بار تبلیغشو نشون میداد.

حالا حساب کن ساعت های خاص که قیمت تبلیغ میشه ثانیه ای 10 میلیون .به بالا .تازه این فقط تو تلویزیونش هست و وقتی که تبلیغ اماده شده باشه .

البته انشالله همیشه موفق باشید .

ساخت کد base64 خیلی راهت هست .

با دستور زیر میتونید اینکد کنید 

<?php
$encode = $_REQUEST["encode"];
?>

با دستور زیر هم دیکد

<?php
$decode = $_REQUEST["decode"];
?>

این هم یک نمونه کد php کامل .

http://s1.picofile.com/file/8265391068/image.zip.html

لینک ارسال

من در حال طراحی و ساخت یک اپ استور هستم.

هاست, مجوز, مشتری و غیره هم حله.

درصورتی که کار ما شروع بشه در مدت چند ماه رقیب اصلی کافه بازار میشیم چون یک ایده و یک امکان در سایت ما وجود داره که در هیچ اپ استوری نیست.

فقط تنها مشکلی که هست اینه که چطور پرداخت درون برنامه ای را در سایت درست کنیم

اگر کسی این مشکل رو میتونه حل کنه بگه شاید هم با هم در سایت شریک بشیم.

چقدر خوب که همه چی حله!! با جواد زبیدی زاده تماس بگیر یا نیما قبادی ببین چجوریاس. در ضمن فکر نکنم ساخت چندتا کد و شناسایی پکیج نیم و اقلام خریدنی زیاد سخت باشه. شما یه دستوری رو از آپ میگیری که این دستور شامل نام و کد اختصاصی آپ و پکیبج نیم اپ و همچنین اون مقدار خریدنی یا مصرفی هستش اگر کاربر خرید رو اوکی کرد، این تایید رو میدی به آپ. الان مشکل شما تو کتابخونه درون پرداخته یا سمت وب هستش یا تو قسمت پرداخت و تایید؟ کلی سوال کردین ریزتر سوال کنین ج بدن دوستان

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...