babi.jonz 60 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میخوام اطلاعاتی همچون نام کاربری ، نام شهر و... از جدول دیتابیس آنلاینمون گرفته بشه و در لیست ویوو نمایش داده بشه مثلا: علی،تهران در آیتم اول لیست وییو، و محمد،اصفهان در آیتم دوم لیست وییو و همینجوری... کلا هر ستونی از جدول رو که بخوایم بتونیم در لیست وییو لود کنیم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ خودم حلش کردم اگه روزی روزگاری کسی در این مورد به مشکل خورد با من در ارتباط باشه تلگرام: Powerful_son لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بهتر بود اول یه سرچ بکنید http://answercenter.ir/topic/9817-%D8%A7%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%81%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بهتر بود اول یه سرچ بکنید http://answercenter.ir/topic/9817-اپدیت-دیتابیس-افلایناز-طریق-بانک-انلاین/ سلام من نمیخوام دیتابیس آفلاین رو اپدیت کنم کلا دیتابیس آفلاینی ندارم فقط میخوام اطلاعات ستون جدول دیتابیس آنلاین رو داخل لیست وییو نشون بدم لطفا همین چیزی رو که میخوام توضیح بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ خودم حلش کردم اگه روزی روزگاری کسی در این مورد به مشکل خورد با من در ارتباط باشه تلگرام: Powerful_son سلام دوست عزیز وخودکفا چگونه اطلاعات را مستقیم ( بدون دیتابیس آفلاین ) ار دیتابیس آنلاین گرفتی ونشون دادی لطفا کد هاش را بنوبس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
سلام
میخوام اطلاعاتی همچون نام کاربری ، نام شهر و... از جدول دیتابیس آنلاینمون گرفته بشه و در لیست ویوو نمایش داده بشه
مثلا: علی،تهران در آیتم اول لیست وییو، و محمد،اصفهان در آیتم دوم لیست وییو و همینجوری...
کلا هر ستونی از جدول رو که بخوایم بتونیم در لیست وییو لود کنیم
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.