awesome 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید دوستان عزیز من به تازگی b4a شروع کردم شبیه ساز اندروید b4a بعد از اینکه باز میکنم صفحه rotate شده لطفا راهنمایی کنید چطور به حالت اول برگردونم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ درود روی کلیدهای ماشین حساب کیبورد فکر کنم کلید 9 بود که Rotate رو درستش میکرد ! کلیدهای 0 تا 9 رو بزنید یکیشون حل مشکل بودش اگر باز درست نشد به AVD Manager برید و یک شبیه ساز با Device زیر بسازید: 3.2 "QVGA (ADP2) (320*480 : mdpi) همچنین پیشنهاد میکنم از شبیه سازهای بهتری همچون Genymotion استفاده کنید که آموزش نصبش و ... هم توی انجمن هستش ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
awesome 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون اقای ایزدی کلید 9 مشکلو حل کرد با تشکر از راهنمایی خوبتون .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
awesome 0
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من به تازگی b4a شروع کردم
شبیه ساز اندروید b4a
بعد از اینکه باز میکنم صفحه rotate شده
لطفا راهنمایی کنید چطور به حالت اول برگردونم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.