awesome 0 ارسال شده در 28 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2016 سلام و خسته نباشید دوستان عزیز من به تازگی b4a شروع کردم شبیه ساز اندروید b4a بعد از اینکه باز میکنم صفحه rotate شده لطفا راهنمایی کنید چطور به حالت اول برگردونم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2016 درود روی کلیدهای ماشین حساب کیبورد فکر کنم کلید 9 بود که Rotate رو درستش میکرد ! کلیدهای 0 تا 9 رو بزنید یکیشون حل مشکل بودش اگر باز درست نشد به AVD Manager برید و یک شبیه ساز با Device زیر بسازید: 3.2 "QVGA (ADP2) (320*480 : mdpi) همچنین پیشنهاد میکنم از شبیه سازهای بهتری همچون Genymotion استفاده کنید که آموزش نصبش و ... هم توی انجمن هستش ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
awesome 0 ارسال شده در 28 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2016 ممنون اقای ایزدی کلید 9 مشکلو حل کرد با تشکر از راهنمایی خوبتون .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
awesome 0
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من به تازگی b4a شروع کردم
شبیه ساز اندروید b4a
بعد از اینکه باز میکنم صفحه rotate شده
لطفا راهنمایی کنید چطور به حالت اول برگردونم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.