seyyedali 77 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان طبق آموز های انجمن slid menu رو با msmarialdrawer راه انداختم ، همچیزشئ تونستم تغیر بدم جز رنگ statusbar از اول آبی بوده تغییرم نمیکنه تو عکس مشخصه رنگ بالا آبی هست و تغییر نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ این تاپیک رو ببینید گفتن که در اندروید های پایین تر از لالیپاپ ، برنامه ها ، اجازه ی تغییر رنگ استاتوس بار رو ندارن ، پس اپ کامپت هم نمیتونه ساپورت کنه این قضیه رو و بهترین اپ کامپت هم میتونه رنگ اکشن بار و بقیه ی ویو های مرتبط با ui رو تحت تاثیر قرار بده یکی دیگه هم گفته که نمیشه عوضش کردم اما میشه تیره ترش کرد که کدهای جاوا رو هم براش قرار داده... http://stackoverflow.com/questions/26496411/android-material-status-bar-color-wont-change توی این پست هم ، گفته که توی اندروید 19 و بالاتر ، میشه یه کارایی کرد ببینیدش http://stackoverflow.com/a/34086905 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hakan2 7 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ از طریق فایلهای xml فکر کنم بتونید رنگ استاتوس بار رو تغییر بدید . چون بصورت پیشفرض تو msmarialdrawer رنگش استاتوس بار همینطوری هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ از طریق فایلهای xml فکر کنم بتونید رنگ استاتوس بار رو تغییر بدید . چون بصورت پیشفرض تو msmarialdrawer رنگش استاتوس بار همینطوری هست میگن میشه از اون طریق عوضش کرد و لی من تقریبا تمام فایلاشو نگا کردم چیزی پیدا نکردم کسی از دوستان نمیدون کدوم فایل رو باید عوض کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان یعنی کسی تا حالا به این مشکل برنخورده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان طبق آموز های انجمن slid menu رو با msmarialdrawer راه انداختم ، همچیزشئ تونستم تغیر بدم جز رنگ statusbar از اول آبی بوده تغییرم نمیکنه تو عکس مشخصه رنگ بالا آبی هست و تغییر نمیکنه سلام اولا رنگ استاتوس بار تو اندروید 5 به بالا اثر میکنه مطمئنا اینو خودتون میدونین اما برای تغییر رنگ این قسمت باید برین تو پوشه res\values فایل colors.xml رو ویرایش کنیم رنگ تایتل بار و استانوس بار اونجاس میتونین هر رنگی خواستین اعمال کنین با کدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ یعنی این همه برنامه که برنامه نویسا مینویسن فقط تو اندروید 5 به بالا رنگیه و تو پایینتر نه! امکان نداره اون فایل رو تقریبا تمام رنگاشو عوض کرده بودم قبل از ایجاد تاپیک ،نشد که نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedj 12 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1395/06/07, 15:41:05، seyyedali گفته است : سلام دوستان طبق آموز های انجمن slid menu رو با msmarialdrawer راه انداختم ، همچیزشئ تونستم تغیر بدم جز رنگ statusbar از اول آبی بوده تغییرم نمیکنه تو عکس مشخصه رنگ بالا آبی هست و تغییر نمیکنه منم به همین مشکل خوردم حتی با فول اسکرین کردن برنامه هم اون قسمت استاتوس بار بازم میاد ولی با رنگ سفید و چیزی هم روش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان یه کمکی بکنید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ منم همین مشکلو دارم و تقریبا بخاطرش طرح برنامم رو عوض کردم قطعا باید راهی باه که در اندروید پایین غیر آبی نشون داده بشه با لایبری و کدهای جاوا هم تست کردم ولی رنگش تغییر نکرد کاستوم تم هم انداختم ولی متاسفانه باز هم تغییر نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza1377 0 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1395/06/07, 15:41:05، seyyedali گفته است : سلام دوستان طبق آموز های انجمن slid menu رو با msmarialdrawer راه انداختم ، همچیزشئ تونستم تغیر بدم جز رنگ statusbar از اول آبی بوده تغییرم نمیکنه تو عکس مشخصه رنگ بالا آبی هست و تغییر نمیکنه سلام من هم این مشکل رو داشتم البته توی صفحه ی اسپلش برنامم درست بود با این کد ولی توی منوی اصلی باز هم ابی میشد هر رنگی هم میدم درست نمیشه باز هم میگم فقط توی صفحه ی اصلی برنامه این مشکلو دارم وگرنه توی بقیه صفحات درسته این کد رو امتحان کن ببین چی میشه Dim a2 As StatusBarCompat Dim a3 As Phone If a3.SdkVersion >= 19 Then a2.Initialize() a2.StatusBarColor = Colors.ARGB(250,166,24,24) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان
طبق آموز های انجمن slid menu رو با msmarialdrawer راه انداختم ، همچیزشئ تونستم تغیر بدم جز رنگ statusbar
از اول آبی بوده تغییرم نمیکنه
تو عکس مشخصه رنگ بالا آبی هست و تغییر نمیکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.