asvar 41 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام ببخشد هی مزاحم میشم *خواب* یه صفحه دارم چنتا باتون که کدای خاصی دان و کدا اجرا میشه مثلا toastmsgshow این صفحرو تو یه صفحه دیگه از طریق اسکرول ویو لود کردم , اینطوری SVeiw.Panel.LoadLayout("settings") نمایش میده ولی کداش اجرا نمیشه . یعنی هرچقد کیک کنم کد مربوط به اون باتون اجرا نمیشه مثلا همون toastmsgshow لطفا راهنمایی بفرمایید ,ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام،نمیدونم کجاشو اشتباه کردین اما من الان یکی نوشتم تست کردم عمل کرد. سورس پیوست شد. srcl.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام،نمیدونم کجاشو اشتباه کردین اما من الان یکی نوشتم تست کردم عمل کرد.سورس پیوست شد. دمت گرم نجاتم دادی سوتی داده بودم .کد باتونو تو یه module دیگه نوشته بودم ممنون پسر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asvar 41
سلام ببخشد هی مزاحم میشم *خواب*
یه صفحه دارم چنتا باتون که کدای خاصی دان و کدا اجرا میشه مثلا toastmsgshow
این صفحرو تو یه صفحه دیگه از طریق اسکرول ویو لود کردم , اینطوری
SVeiw.Panel.LoadLayout("settings")نمایش میده ولی کداش اجرا نمیشه . یعنی هرچقد کیک کنم کد مربوط به اون باتون اجرا نمیشه مثلا همون toastmsgshow
لطفا راهنمایی بفرمایید ,ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.