iavaduu 38 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی بنده یه برنامه زدم که روی گوشی خودم درست کارمیکنه اما روی یه تبلت دیگه تست کردم فورس کلوز داد آخه اگه مشکل درکد نویسیش میبود نباید روی گوشی خودمم فورس کلوز میداد. لطفا راهنمایی کنید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ درود اون قسمت از کدتون رو که خطا میده رو توی try catch بزارید و catch رو بخونید ببینید چه خطایی میده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ از thread استفاده کن این جوری که میگی انگار پس کدات مشکل نداره از نخ ها استفاده کن مشکلت حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ از thread استفاده کن این جوری که میگی انگار پس کدات مشکل نداره از نخ ها استفاده کن مشکلت حل میشه بنده اطلاعاتی درموردthreadندارم ونخش هاش لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام یه سرچ کوچیک می کردید راحت پیدا می کردید: http://answercenter.ir/topic/13360-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%AF-thread-%D8%AF%D8%B1-basic4android/ http://answercenter.ir/topic/15712-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-thread-%D8%AF%D8%B1-basic4android/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام یه سرچ کوچیک می کردید راحت پیدا می کردید: http://answercenter.ir/topic/13360-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%AF-thread-%D8%AF%D8%B1-basic4android/ http://answercenter.ir/topic/15712-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-thread-%D8%AF%D8%B1-basic4android/ جالبه که مثلا من روی اون گوشی که فورس کلوز میده هم اوایل فورس کلوز میده آم چندبار یاحتب باردوم گه برنامه رو اجرامیکنم فورس کلوز نمیده ودرت کارمیکنه من اطلاعات رو ازدیتابیس انلاین میگیرم و رکورد هاهم حدود۱۸۰تاستایا بازهم باید ازThreadاستفاده کنم واینکه برای دیتابیس انلاین باید چجوری ازش استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ ربطی نداره دوست من اگر شد یه نمونه کوچیک درباره ترد میزارم براتون از متریال استفاده نکردین شما ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ بعدشم رفیق ترد معنی فارسیش میشه نخ سوتی دادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ ربطی نداره دوست من اگر شد یه نمونه کوچیک درباره ترد میزارم براتون از متریال استفاده نکردین شما ؟بله از متریال دراور استفاده میکنم.خیلی جالبه که برنامه روی گوشی هایی گه فورس کلوز میده برای باردوم یاسوم اجرامیکنم ورست کارمیکنه واون ارور فورس کلوز رونمیده واینکه رکورد های دیتابیس انلاینم۲۰۰تابیشترنیست که هرایتم شامل یک عکس ودوتامتن هست. لطفاراهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ بله از متریال دراور استفاده میکنم. خیلی جالبه که برنامه روی گوشی هایی گه فورس کلوز میده برای باردوم یاسوم اجرامیکنم ورست کارمیکنه واون ارور فورس کلوز رونمیده واینکه رکورد های دیتابیس انلاینم۲۰۰تابیشترنیست که هرایتم شامل یک عکس ودوتامتن هست. لطفاراهنمایی کنید یه پیشنهاد دارم از اسپلش استفاده کن!! شاید بنظرت خنده دار باشه ولی یه اسپلش مثلا 5 ثانیه ای میاد به گوشی فرصت اتصال به نت رو میده. احتمالا اون توقف اولی واسه اینه که دیتا بیس بارگذاری نمیشه. شما یه وقفه ایجاد کن تو آپ و بهش فرصت بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز شما خطاتونو مشخص کردین که دارین دنبال برطرف کردنش میگردین؟ exeption هایی که تو اندروید مشخص شده کارشون همینه که برنامه نویس خطاهاشو پیدا میکنه شما خطایی که میده رو ذکر کنید تا راهنمایی ها لازم و مفید رو دریافت کنید اینجوری به نتیجه ای نمیرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ یه پیشنهاد دارم از اسپلش استفاده کن!! شاید بنظرت خنده دار باشه ولی یه اسپلش مثلا 5 ثانیه ای میاد به گوشی فرصت اتصال به نت رو میده. احتمالا اون توقف اولی واسه اینه که دیتا بیس بارگذاری نمیشه. شما یه وقفه ایجاد کن تو آپ و بهش فرصت بده.به نظرمنم مشکلش همینه بندا اول برنامه یک اسپلش گذاشتم واول برنامه فورس کلوز نمیده اما همینکه روییکی ازایتم هاکلیک میکنم و به قول شما دیتتبیس رو به درستی بارگذاری نمیکنه فورس کلوزمیدهبرای اینکه به قول شما وقفه ایجاد بشه بهغیر ازاسپلش چه راه حلی دارید لطفابه صورت کد راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلامی مجدد یکی ازدوستان گفتن چون شما ازاسکرول ویو استفاده میکنی،اسکرول ویو رم زیادی رو اشغال میکنه واین باعث میشه گه رم زود پرشه و درنتیجه فورس کلوز بده! فکرکنم دلیلش همین باشه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iavaduu 38
باسلام خدمت همگی بنده یه برنامه زدم که روی گوشی خودم درست کارمیکنه اما روی یه تبلت دیگه تست کردم فورس کلوز داد آخه اگه مشکل درکد نویسیش میبود نباید روی گوشی خودمم فورس کلوز میداد.
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.