amirsafari 116 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان من پوشه های layout-small و layout-normal رو اضافه کردم به res . اضافه شده ولی نشونش نمیده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه لایوت ها رو دسته بندی کرد مثل کدای جاوا شایدم اطلاعاتش بره داخل خود پوشه layout یه تست بکنین داداش توی پوشه res به جز یه پوشه های خاصی نمیشه پوشه ی دیگه ای اضافه کرد . اضافه میشه ها ولی نشون نمیده مثلا menu-xml رو میشه اضافه کرد چون تعریف شده هستن شما باید همه لایه هاتو توی همون layout انجام بدی سلام لطفا این لینک رو نگاه کنید و نظرتون رو بگید طراحی استاندارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان من پوشه های layout-small و layout-normal رو اضافه کردم به res . اضافه شده ولی نشونش نمیده لطفا راهنمایی کنید سلام تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه لایوت ها رو دسته بندی کرد مثل کدای جاوا شایدم اطلاعاتش بره داخل خود پوشه layout یه تست بکنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ داداش توی پوشه res به جز یه پوشه های خاصی نمیشه پوشه ی دیگه ای اضافه کرد . اضافه میشه ها ولی نشون نمیده مثلا menu-xml رو میشه اضافه کرد چون تعریف شده هستن شما باید همه لایه هاتو توی همون layout انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من پوشه های layout-small و layout-normal رو اضافه کردم به res . اضافه شده ولی نشونش نمیده
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.