رفتن به مطلب
  • 0

درخواست آموزش فعالسازی حساب کاربری از طریق شماره موبایل در بیسیک فور اندروید(b4a)

koorosh

سوال

سلام و خسته نباشید….

توی یه سری از برنامه ها مثل اپلیکیشن نود(۹۰) که برای فعالسازی کاربری از شماره تلفن شخص استفاده میکنه و یه عدد برای شخص به صورت اتوماتیک ارسال میشه و وقتی وارد میکنه حساب کاربری اون طرف فعال میشه میخواستم بدونم این کار چطوری انجام میشه؟

کلا سیستم راه اندازی و پیاده سازی کردنش چطوریه توی بیسیک فور اندروید(b4a)؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

من فقط متنی راهنماییت میکنم،پیاده سازیش با خودت

یک دیتابیس داریم ، که چند تا ستون داره، یکی از ردیف ها شماره موبایل مخاطب هست که وقتی تو برنامه شماره رو وارد کرد تو دیتابیس یه ردیف برای اون شماره ایجاد میشه، یک خونه از این دیتابیس هم خونه رمز ارسالی برای کاربر هست که شما باید کدی بنویسی که برای هر شماره موبایل یه عدد تصادفی مثلا 4 رقمی بسازه و اونو تو دیتابیس تو خونه مربوط به اون شماره دخیره کنه و اونو به کاربر ارسال کنه 

حالا برنامه میاد کد ارسالی که توسط کاربر وارد شده با شماره تماس چک میشه اگه برار بود که داخل اکتیویتی مین میشه

اگه پیگیرش باشی خیلی سخت نیست

لینک ارسال

سلام

من فقط متنی راهنماییت میکنم،پیاده سازیش با خودت

یک دیتابیس داریم ، که چند تا ستون داره، یکی از ردیف ها شماره موبایل مخاطب هست که وقتی تو برنامه شماره رو وارد کرد تو دیتابیس یه ردیف برای اون شماره ایجاد میشه، یک خونه از این دیتابیس هم خونه رمز ارسالی برای کاربر هست که شما باید کدی بنویسی که برای هر شماره موبایل یه عدد تصادفی مثلا 4 رقمی بسازه و اونو تو دیتابیس تو خونه مربوط به اون شماره دخیره کنه و اونو به کاربر ارسال کنه 

حالا برنامه میاد کد ارسالی که توسط کاربر وارد شده با شماره تماس چک میشه اگه برار بود که داخل اکتیویتی مین میشه

اگه پیگیرش باشی خیلی سخت نیست

داداش گلم خودمم اینا رو میدونستم فقط نمیدونستم چجوری باید پیاده سازیش کنم 

به هر حال ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و توضیح دادید

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...