iavaduu 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی بنده روی یک پروژه آنلاین دارم کارمیکنمودرحالت دیباگ روی گوشیم ودراوسط یا اوایل برنامه ارور بسته شدن اجباری میده که ارورهاشو پایین ضمیه کردم لطفاراهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستم خطای NullPointerException رو میده و احتمال داره هرجای کدتون مقدار Null رو ارسال و یا دریافت می کنید کدتون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستم خطای NullPointerException رو میده و احتمال داره هرجای کدتون مقدار Null رو ارسال و یا دریافت می کنید کدتون رو قرار بدید. بله درسته مشکل از همین بنده اطلاعات رو ازدیتابیس دریافت میکنم واین ارور موقعی میده که مثلا تا برنامه باز شد روی ویویی کلیک بشه وداخل اون ویو هم ازدیتابیس انلاین استفاده کردم فورس کلوز میده واگه بزارم صفحه اصلی به درستی لود بشه بعد روی ایتم ها کلیک کنم دروقع فورس کلوز نمیده واینو هم بگم که داخل برنامه بنده اطلاعات دست به دست میشه ینی مثل استرینگ حالا من ازشما میخوام بگید چیکارکنم تا وقتی اطلاعات صفحه اصلی به خوبی بالانیامده ایتم ها کارنکنن چه شرطی باید بنویسم؟لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ از Try Catch استفاده کنید یعنی زمانیکه هم Null برگردونه برنامتون کرش نمیکنه لینک نحوه استفاده از Try » http://answercenter.ir/topic/23-try-catch/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ از Try Catch استفاده کنید یعنی زمانیکه هم Null برگردونه برنامتون کرش نمیکنه لینک نحوه استفاده از Try » http://answercenter.ir/topic/23-try-catch/ استفاده ازترای کاچ نیازی به اموزش نداره فقط شمابگید بنده که ترای کاچ روتوی جاب دان قرار دادم بعدش بعد ازکاچ چی بندیسم چون اگه لوگ بنویسم ارور رو برمیگردونه!لطفا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ ببنید شما ترای رو جایی بنویسید که احتمال خطا داره یعنی توی رویداد کلیک و . . . و قسمت Catch هم خطا رو می تونید Log کنید، چون توی برنامه قابل نمایش نیست. و در ضمن می تونید یک متغییر Boolean قرار بدید که بعد از اتمام دانلود و دریافت اطلاعات توی رویداد JobDone مقدارش True بشه و توی رویداد کلیک بگید اگر این متغییر True بود رویداد کارشو انجام بده در غیر این صورت Return. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ ببنید شما ترای رو جایی بنویسید که احتمال خطا داره یعنی توی رویداد کلیک و . . . و قسمت Catch هم خطا رو می تونید Log کنید، چون توی برنامه قابل نمایش نیست. و در ضمن می تونید یک متغییر Boolean قرار بدید که بعد از اتمام دانلود و دریافت اطلاعات توی رویداد JobDone مقدارش True بشه و توی رویداد کلیک بگید اگر این متغییر True بود رویداد کارشو انجام بده در غیر این صورت Return. بنده یه متغییر به نام بولین تعریف کردم و درآحرجاب دان Trueش کردم و داخل هریک ازرویداد های ویو هااومدم یه شرط گذاشتم گفتم اگر بولین ترو بود برو به فلان اکتویتی اما الان بدون اینکه اطلاعات رو کاملا لود کنه ویو ها کارمیکنن!درضمن واقعا ممنونم بخاطر راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ جناب آقای آرتا بنده یک کارکردم انگار فورس کلوز رفع شد اونم این بود که توی سرویس پیشفرض خود بیسیک4که نامشمstarterهست اومدم ExcludeFromLibrary رو کهtrueبود Falseکردم مگه اینExcludeFromLibraryچه کاری انجام میده که به این راحتی ارور فورس کلوزمنو رفع کرد بدون هیچ شرطی و بولین؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iavaduu 38
باسلام خدمت همگی بنده روی یک پروژه آنلاین دارم کارمیکنمودرحالت دیباگ روی گوشیم ودراوسط یا اوایل برنامه ارور بسته شدن اجباری میده
که ارورهاشو پایین ضمیه کردم
لطفاراهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.