محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلام عزیزان جستجو کردم و چیزی پیدا نشد برای اضافه کردن دسترسی ریبوت به برنامه چیز خاصی باید به manifest اضافه کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلام متوجه منظورت نشدم محمدرضا جان ؟؟ میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 29 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلام متوجه منظورت نشدم محمدرضا جان ؟؟ میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ سلام اقا مجید گل میخوام ریبوت کنم گوشیو با کتابخانه ی الیاس جانِ عرفانی Persian Process بعد دسترسی انگار میخواد که باید به Manifest اضافه کنیم , اون تکه کدی که دسترسی ریبوت رو میده رو نیاز داشتم , مثل AddPermission(android.permission.INTERNET) که دسترسی اینترنت رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 این کد رو AddPermission کن » android.permission.REBOOT و در ضمن دسترسی روت رو هم باید داشته باشی ( Super User ) که به وسیله Shell و کد su دسترسی رو واسه این کار داشته باشید. حالا بنده تست نکردم و در حد فرضیه میگم. شما اون دسترسی رو اضافه کنید و تست کنید، دیدید جواب نگرفتید دوباره اعلام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلام دوست عزیز . شما به هیچ عنوان حق ریبوت گوشی را ندارید مگر 2 حالت : 1- نصب برنامه بصورت سیستمی و استفاده از دسترسی که مجید جان گفتن 2- اجرای "su reboot" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدرضا معتمدی 612
سلام عزیزان
جستجو کردم و چیزی پیدا نشد
برای اضافه کردن دسترسی ریبوت به برنامه چیز خاصی باید به manifest اضافه کنیم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.