محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام عزیزان جستجو کردم و چیزی پیدا نشد برای اضافه کردن دسترسی ریبوت به برنامه چیز خاصی باید به manifest اضافه کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام متوجه منظورت نشدم محمدرضا جان ؟؟ میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام متوجه منظورت نشدم محمدرضا جان ؟؟ میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ سلام اقا مجید گل میخوام ریبوت کنم گوشیو با کتابخانه ی الیاس جانِ عرفانی Persian Process بعد دسترسی انگار میخواد که باید به Manifest اضافه کنیم , اون تکه کدی که دسترسی ریبوت رو میده رو نیاز داشتم , مثل AddPermission(android.permission.INTERNET) که دسترسی اینترنت رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ این کد رو AddPermission کن » android.permission.REBOOT و در ضمن دسترسی روت رو هم باید داشته باشی ( Super User ) که به وسیله Shell و کد su دسترسی رو واسه این کار داشته باشید. حالا بنده تست نکردم و در حد فرضیه میگم. شما اون دسترسی رو اضافه کنید و تست کنید، دیدید جواب نگرفتید دوباره اعلام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز . شما به هیچ عنوان حق ریبوت گوشی را ندارید مگر 2 حالت : 1- نصب برنامه بصورت سیستمی و استفاده از دسترسی که مجید جان گفتن 2- اجرای "su reboot" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدرضا معتمدی 612
سلام عزیزان
جستجو کردم و چیزی پیدا نشد
برای اضافه کردن دسترسی ریبوت به برنامه چیز خاصی باید به manifest اضافه کنیم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.