haspic123 34 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان یه سئوال من وقتی api رو به ۲۳ ارتقا دادم دیگه نه با دستور file.root external و نه هیچ کد دیگه ای پوشه در حافظه داخلی نمیسازه به نظر شما علت چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. هم کدتون رو بذارید و هم بفرمائید که اررور میده یا کلا ساخته نمیشه؟ چطوریه؟ از کجا میدونید ساخته نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. هم کدتون رو بذارید و هم بفرمائید که اررور میده یا کلا ساخته نمیشه؟ چطوریه؟ از کجا میدونید ساخته نمیشه؟ معذرت سئوال رو اشتباه گفتم با api 23 مشکل نداره ولی در شبیه ساز اندروید ۶ پوشه رو نمیسازه ارور هم نمیده file.makedir(file.dirrootexternal,"folder" ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستم بدون دیدن خطا که نمیشه راهنمایی کرد عکس از خطا رو نشون بدید. و ببنید فقط روی نسخه 6 این مورد هستش یا خیر. در ضمن ابتدا چک کنید قالیت Writeable رو دارید و پرمیشن رو اضافه کردین یا خیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستم بدون دیدن خطا که نمیشه راهنمایی کرد عکس از خطا رو نشون بدید. و ببنید فقط روی نسخه 6 این مورد هستش یا خیر. در ضمن ابتدا چک کنید قالیت Writeable رو دارید و پرمیشن رو اضافه کردین یا خیر. روی تمام دیوایس های پایین تر از اندروید ۶ عمل ساخت پوشه درسته ولی در اندروید ۶ دستور ساخت فولدر رو می نویسم فولدر رو در حافظه داخلی نمیسازه و ارور هم نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۵ خبری نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان یه سئوال
من وقتی api رو به ۲۳ ارتقا دادم دیگه نه با دستور file.root external
و نه هیچ کد دیگه ای پوشه در حافظه داخلی نمیسازه به نظر شما علت چیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.