mehran7880 33 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. خسته نباشید من می خوام یک لیست ویوو را در وسط صفحه بذارم که حدود 30 یا 40 درصد صفحه رو بگیره.من چیزی که می خوام رو درستت می کنم و داده ها رو بهش اضافه می کنم ولی اسکرل نمیشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. خسته نباشید من می خوام یک لیست ویوو را در وسط صفحه بذارم که حدود 30 یا 40 درصد صفحه رو بگیره.من چیزی که می خوام رو درستت می کنم و داده ها رو بهش اضافه می کنم ولی اسکرل نمیشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ممنون لیست ویو خودش حالت اسکرولی داره نیاز به اسکروب ویو نداره اگه ممکنه کدشو بذارید تا بررسی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ ولی فک کنم خودش اسکرول نداره چون اونوقت باید کار می کرد این کد Designer 'All variants script AutoScaleAll pnlDeposit.SetLeftAndRight(0,100%x) pnlDeposit.SetTopAndBottom(0,136%y) lbTitle.SetLeftAndRight(50%x,100%x) lbTitle.SetTopAndBottom(5%y,12%y) lbTitle.TextSize=4%x txtTitle.SetLeftAndRight(0,100%x) txtTitle.SetTopAndBottom(12%y,20%y) txtTitle.TextSize=4%x lbPrice.SetLeftAndRight(50%x,100%x) lbPrice.SetTopAndBottom(21%y,28%y) lbPrice.TextSize=4%x txtPrice.SetLeftAndRight(0,100%x) txtPrice.SetTopAndBottom(27%y,36%y) txtPrice.TextSize=4%x lbDate.SetLeftAndRight(50%x,100%x) lbDate.SetTopAndBottom(37%y,44%y) lbDate.TextSize=4%x txtDate.SetLeftAndRight(0,100%x) txtDate.SetTopAndBottom(43%y,52%y) txtDate.TextSize=4%x lbBankAccount.SetLeftAndRight(50%x,100%x) lbBankAccount.SetTopAndBottom(53%y,60%y) lbBankAccount.TextSize=4%x spBankAccount.SetLeftAndRight(0,100%x) spBankAccount.SetTopAndBottom(60%y,70%y) spBankAccount.TextSize=4%x lbPercentMode.SetLeftAndRight(10%x,100%x) lbPercentMode.SetTopAndBottom(71%y,78%y) lbPercentMode.TextSize=3%x spPercentMode.SetLeftAndRight(0,100%x) spPercentMode.SetTopAndBottom(78%y,88%y) spPercentMode.TextSize=4%x lvVirtualAccount.SetLeftAndRight(0,100%x) lvVirtualAccount.SetTopAndBottom(89%y,111%y) lbLabel.SetLeftAndRight(50%x,100%x) lbLabel.SetTopAndBottom(111%y,118%y) lbLabel.TextSize=4%x txtLabel.SetLeftAndRight(0,100%x) txtLabel.SetTopAndBottom(117%y,125%y) txtLabel.TextSize=4%x lbLabelFC.SetLeftAndRight(0,100%x) lbLabelFC.SetTopAndBottom(117%y,125%y) lbLabelFC.TextSize=4%x btnadd.SetLeftAndRight(0,50%x) btnadd.SetTopAndBottom(126%y,136%y) btnadd.TextSize=4%x btncancel.SetLeftAndRight(50%x,100%x) btncancel.SetTopAndBottom(126%y,136%y) btncancel.TextSize=4%x من با lvVirtualAccount کار دارم این هم کدی که باهاش lvVirtualAccount رو پر می کنم lvVirtualAccount.Clear Useful.VirtualAccountDepositByPercent("",spPercentMode.GetItem(spPercentMode.SelectedIndex),txtPrice.Text,"View") spPercentMode.Tag=Main.TempText3 For i=1 To Useful.Split2(Main.TempText3,"-") Dim partone As String partone=Useful.Split(Main.TempText3,"-",i) lvVirtualAccount.AddTwoLines2(Useful.Split(partone,":",1),Useful.Split(partone,":",2),i) Next useful هم یه Code Module هست که توش توابعی نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام. خسته نباشید
من می خوام یک لیست ویوو را در وسط صفحه بذارم که حدود 30 یا 40 درصد صفحه رو بگیره.من چیزی که می خوام رو درستت می کنم و داده ها رو بهش اضافه می کنم ولی اسکرل نمیشه
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.