coco 1,746 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 سلام دوستان میخواستم ببینم چجوری میتونم ریسایکلر ویو رو افقی کنم ؟ خودم تا جایی فهمیدم که باید LayoutManager اش رو افقی بدم و نوشتم کد رو اما این شکلی شد : کد لی اوت آیتمش : کده ریسایکلر ویو در لی اوت : کده ست کرده LayoutManager: LinearLayoutManager hhh = new LinearLayoutManager(MainActivity.this, LinearLayoutManager.HORIZONTAL, true); rv.setLayoutManager(hhh); پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 29 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 خودت سوال میپرسی خودتم جواب میدی عجب هنرمندی تو درسته همینجوریه فقط تو ریسایکلر ویو این رو حذف کن بقیش اکیه app:layoutManager="android.support.v7......." ممنون ولی مشکل از این نبود همه سایزا که توی لی اوته ریسایکلر بود رو با dp دادم بجای match parent و ... (عرضا) و درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 29 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2016 خودت سوال میپرسی خودتم جواب میدی عجب هنرمندی تو درسته همینجوریه فقط تو ریسایکلر ویو این رو حذف کن بقیش اکیه app:layoutManager="android.support.v7......." لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان
میخواستم ببینم چجوری میتونم ریسایکلر ویو رو افقی کنم ؟
خودم تا جایی فهمیدم که باید LayoutManager اش رو افقی بدم و نوشتم کد رو
اما این شکلی شد :
کد لی اوت آیتمش :
کده ریسایکلر ویو در لی اوت :
کده ست کرده LayoutManager:
LinearLayoutManager hhh = new LinearLayoutManager(MainActivity.this, LinearLayoutManager.HORIZONTAL, true); rv.setLayoutManager(hhh);پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.