coco 1,746 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان میخواستم ببینم چجوری میتونم ریسایکلر ویو رو افقی کنم ؟ خودم تا جایی فهمیدم که باید LayoutManager اش رو افقی بدم و نوشتم کد رو اما این شکلی شد : کد لی اوت آیتمش : کده ریسایکلر ویو در لی اوت : کده ست کرده LayoutManager: LinearLayoutManager hhh = new LinearLayoutManager(MainActivity.this, LinearLayoutManager.HORIZONTAL, true); rv.setLayoutManager(hhh); پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ خودت سوال میپرسی خودتم جواب میدی عجب هنرمندی تو درسته همینجوریه فقط تو ریسایکلر ویو این رو حذف کن بقیش اکیه app:layoutManager="android.support.v7......." ممنون ولی مشکل از این نبود همه سایزا که توی لی اوته ریسایکلر بود رو با dp دادم بجای match parent و ... (عرضا) و درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ خودت سوال میپرسی خودتم جواب میدی عجب هنرمندی تو درسته همینجوریه فقط تو ریسایکلر ویو این رو حذف کن بقیش اکیه app:layoutManager="android.support.v7......." لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان
میخواستم ببینم چجوری میتونم ریسایکلر ویو رو افقی کنم ؟
خودم تا جایی فهمیدم که باید LayoutManager اش رو افقی بدم و نوشتم کد رو
اما این شکلی شد :
کد لی اوت آیتمش :
کده ریسایکلر ویو در لی اوت :
کده ست کرده LayoutManager:
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.