Shadow 7 1 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من با astoolbar یه تولبار متریال طراحی کردم و زیرش هم اسکرول و کارد ویو گزاشتم ولی وقتی رزولیشن یا ppi صفحه رو عوض میکنم اسکرول میره بالا و نصف تولبار رو میگیره چیکار کنم فیکس بشه و روی همه ی صفحه نمایش ها جواب بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow 7 1 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ کسی نبود کمک کنه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. چیدمان ویو ها رو با درصد تنظیم کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow 7 1 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. چیدمان ویو ها رو با درصد تنظیم کن همین کارو کردم ولی بازم به هم میریزه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Shadow 7 1
سلام
من با astoolbar یه تولبار متریال طراحی کردم و زیرش هم اسکرول و کارد ویو گزاشتم
ولی وقتی رزولیشن یا ppi صفحه رو عوض میکنم اسکرول میره بالا و نصف تولبار رو میگیره
چیکار کنم فیکس بشه و روی همه ی صفحه نمایش ها جواب بده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.