rezaazadeh 120 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید دوستان من ادرس sdk و java رو درست تو قسمت تنظیمات وارد کردم ولی موقع اجرا قسمت زیر میاد و تو همین صفحه میمونه مشکل از کجاست؟ سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ چیز پی ان روشن کنید تا دانلود هاش رو انجام بده و کم و کاستی هاتون رو دانلود کنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اها مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ ببخشید ولی بعد یک ساعت همینطور هست چیز پی ان هم روشنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaazadeh 120
سلام و خسته نباشید
دوستان من ادرس sdk و java رو درست تو قسمت تنظیمات وارد کردم ولی موقع اجرا قسمت زیر میاد و تو همین صفحه میمونه مشکل از کجاست؟
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.