آوای دل 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان یک اکشن بار متریال درست کردم در برنامه ام در هنگام ران گرفتن از برنامه ارور زیر می آید : دیگه از بس پوشه support و extras عوض کردم و آدرس دادم خسته شدم لطفا راهنمایی کنید اینم کد های مربوطه : toolbar.SetAsActionBar toolbar.Title = "عنوان" toolbar.TitleTextColor = Colors.White toolbar.SubTitle = "زیر عنوان" toolbar.SubTitleTextColor = Colors.White لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سلام شما کد زیر رو قرار دادید یعنی همون اکتیویتی رو extend کردید. #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، porya گفته است : سلام شما کد زیر رو قرار دادید یعنی همون اکتیویتی رو extend کردید. #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity خیلی ممنون دوست عزیز این کد را نوشته بودم اما نمی دانستم باید در همان اکتیویتی باشد به لطف شما ارور قبلی رفع شد اما با ارور دیگری روبرو شدم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، آوای دل گفته است : خیلی ممنون دوست عزیز این کد را نوشته بودم اما نمی دانستم باید در همان اکتیویتی باشد به لطف شما ارور قبلی رفع شد اما با ارور دیگری روبرو شدم : فک کنم مشکل از اینه که اسم تایتل برنامه رو false گذاشتین نگا کینن ببنین این قسمت از برنامه رو true گذاشتین؟ #IncludeTitle: True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 39 دقیقه قبل، nasim گفته است : فک کنم مشکل از اینه که اسم تایتل برنامه رو false گذاشتین نگا کینن ببنین این قسمت از برنامه رو true گذاشتین؟ #IncludeTitle: True بله true است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اگه میشه کدهای xml مربوط به theme برنامه رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، porya گفته است : اگه میشه کدهای xml مربوط به theme برنامه رو قرار بدید. بفرما <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat"> <item name="colorPrimary">#673ab7</item> <item name="colorPrimaryDark">#cddc39</item> <item name="colorAccent">#311b92</item> </style> </resources> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ کد های مربوط به theme هم که ظاهرا مشکلی نداره اگه امکان داره کدهای همون اکتیویتی رو قرار بدید و بگید از چه ورژنی از appcompat استفاده می کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، porya گفته است : کد های مربوط به theme هم که ظاهرا مشکلی نداره اگه امکان داره کدهای همون اکتیویتی رو قرار بدید و بگید از چه ورژنی از appcompat استفاده می کنید. مشکل از تم بود یک تغییراتی ایجادکردم و چند خط کد اضافه کردم . درست شد <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#2979FF</item> <item name="colorPrimaryDark">#00B0FF</item> <item name="colorAccent">#03A9F4</item> <item name="android:windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> </style> </resources> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ یه نظرتون مشکل از همون پوشه support یا extras هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام کدا که به ظاهر مشکلی ندارن شما کد مربوط به تم شخصی سازی رو به منفیست اضافه کردین؟ این کد ور SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ در 16 ساعت قبل، nasim گفته است : سلام کدا که به ظاهر مشکلی ندارن شما کد مربوط به تم شخصی سازی رو به منفیست اضافه کردین؟ این کد ور SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") بله این کد را قبلا اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آوای دل 38
سلام دوستان
یک اکشن بار متریال درست کردم در برنامه ام
در هنگام ران گرفتن از برنامه ارور زیر می آید :
دیگه از بس پوشه support و extras عوض کردم و آدرس دادم خسته شدم
لطفا راهنمایی کنید
اینم کد های مربوطه :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.