رفتن به مطلب

بیسیک یا جاوا

1223334444

ارسال‌های توصیه شده

سلام من می خوام هر چه سریعتر یک برنامه برای یه سایت بسازم که بتونم مطالب سایت  رو تو برنامه بزارم و آپدیت کنم 
با توجه به تجربه و اطلاعات کم برنامه نویسی من و عجله ای که دارم چه روشی و برنامه ای رو برای برنامه نویسی انتخاب کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر کدومو هم انتخاب کنی مگه تو یه ساعت میشه برنامه نویس شد اگر تلاش کنی این برنامه ایی رو که میخوای سال دیگه همین موقع می تونی حرفه ایی شو بسازی 

لینک ارسال

درود

کاری که شما میخواهید انجام بدید رو اگر از همین الان تا دقیقا 3 هفته دیگه یک سره بشینید پای برنامه نویسی و تلاش کنید و .... + واقعا با استعداد باشید

شاید بتونید بنویسید! اون هم شاید توی 3 هفته در حالت فوق العاده خوشبینانه ...

برای شروع کار برنامه نویسی هم بهتون برنامه نویسی بیسیک4اندروید رو پیشنهاد میکنم چون زبان ساده تری هست برای یاد گیری

لینک ارسال

سلام

بیسیک زبان بهتر و قابل فهم تری -برای شروع کار- هست.(بازم تاکید می کنم زبان بهتری برای شروع کار)

دوما باید خیلی تلاش کنید تا یکیشو یاد بگیرید و این برنامه رو بنویسید.ولی نه یه سال.

سوما وقتی بیسیک رو کامل یاد گرفتید سراغ اندروید استودیو برید.

موفق باشید.

لینک ارسال

من با توجه به ایشون که میگه هیچی بلد نیستم گفتم و واقعا 1 سال دور از انتظار نیست اقای ایزدی  اگر به فرض که همه روال کارم بلد باشی استاد باشی تو سه هفته می تونی بسازیش نه این که ایشون میخواد تازه اندروید شروع کنه

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...