matinmatin79 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز من برای برنامه ی خودم به دیتابیس لغات فارسی احتیاج دارم بدون ترجمه. لطفا اگه می شناسین معرفی کنید ممنون از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ دیتابیس لغات روزنامه همشهری دیتابیس لغات ویکی پدیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ درود خب دیتابیس لغات فارسی با ترجمه رو پیدا کنید و فیلد ترجمه رو از توش حذف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
matinmatin79 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون از راهنمایی هاتون اگه میشه لینک دیتابیس هایی که میشناسین رو بدین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، matinmatin79 گفته است : ممنون از راهنمایی هاتون اگه میشه لینک دیتابیس هایی که میشناسین رو بدین ممنون دوست عزیز بنده هیچ دیتابیسی نمیشناسم توی گوگل جست و جو کنید من براتون جست و کردم و یکی رو پیدا کردم... دانلود بیشتر اگه میخواهید زحمت بکیشید Google.com بگردید... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
matinmatin79 0
سلام خدمت دوستان عزیز
من برای برنامه ی خودم به دیتابیس لغات فارسی احتیاج دارم بدون ترجمه. لطفا اگه می شناسین معرفی کنید
ممنون از لطفتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.