majerajoo 161 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید چطور میشه یک ساب رو در یک اکتیویتی دیگه فراخوانی کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۷ در 21 ساعت قبل، ArmaN17 گفته است : سلام.داداش چیکار کنم وقتی که رو دکمه کلیک شد برای مثال ساب jobdone اجرا بشه ممنون میشم بگید سلام خب تابع jobdone که ایونت HttpUtiels2 هست و باید اول توسط اون فرا خوانی بشه این کد از نظر منطقی اشتباه هست ولی طریقه نوشتنش اینجوریه (مثلا jobdone تو اکتیویتی Main هست ) اون job هم همون ورودیه JobDone هست CallSubDelayed2(Main,"JobDone",job) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ سلام داداش ساب jobdone تو همون اکتیویتی هست ولی میخوام تنها درصورت کلیک اجرا بشه و خود به خود اجرا نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ در 34 دقیقه قبل، ArmaN17 گفته است : سلام داداش ساب jobdone تو همون اکتیویتی هست ولی میخوام تنها درصورت کلیک اجرا بشه و خود به خود اجرا نشه sub btn_Click JobDone(job) end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، m007moh گفته است : sub btn_Click JobDone(job) end sub داداش امتحان کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بر فرض مثال این تابع در اکتویتی Main هستش » Sub testCallSub(txt As String) ToastMessageShow(txt,True) End Sub به این شکل صداش میزنیم : CallSubDelayed2(Main,"testCallSub","Hello My Freind :)") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ ببخشید وقتی ساب میخواد تو یه اکتیویتی دیگه فراخوانی بشه برمیگرده به اکتیویتی که ساب توشه و ارور زیر رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ مهندس بنده کد استاد آرتا رو عینا تست کردم و هیچ مشکلی نداشت این خطا هم فکر کنم گفته سابی به نام nazar وجود نداره... شما اول کد استاد آرتا رو توی یک پروژه ساده و خام تست کنید جواب که گرفتید و دستتون اومد... اون موقع روی پروژه اصلی تون پیاده سازی کنید دقت کنید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ به مرگ خودم کار نمیکنه این ساب من هستش توی اکتیویتی Names Sub Nazar Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=gangineh.asemani.seyyedamir" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) End Sub این هم فراخوانیش کردم توی اکتیویتی MatnAC Sub mnuEdit_Click CallSubDelayed2(Names,"Nazar","Hello My Freind :)") End Sub نمیدونم والا مشکل از چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز کد اقای آرتا کاملا درسته sub شما که پارامتر نداره بعد اومدید براش مقدار hello my freind ارسال کردید شما باید از کد زیر یا مدل اول متد CallSubDelayed استفاده کنید. CallSubDelayed(Names,"Nazar") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۷ در در 1395/06/12, 17:22:18، مجید آرتا گفته است : سلام بر فرض مثال این تابع در اکتویتی Main هستش » Sub testCallSub(txt As String) ToastMessageShow(txt,True) End Sub به این شکل صداش میزنیم : CallSubDelayed2(Main,"testCallSub","Hello My Freind :)") سلام.داداش چیکار کنم وقتی که رو دکمه کلیک شد برای مثال ساب jobdone اجرا بشه ممنون میشم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام خسته نباشید
چطور میشه یک ساب رو در یک اکتیویتی دیگه فراخوانی کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.