مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ جالبه :دی گفتم تنوعی باشه بعد این همه سوال و جواب :دی شوهر: سلام،من Log in کردم.زن: لباسی رو که صبح بهت گفتم خریدی؟شوهر: Bad command or File nameزن: ولی من صبح بهت تاکید کرده بودم!شوهر: Syntax Error, Abort, Retry, Cancelزن: خوب حقوقتو چیکار کردی؟شوهر: File in Use, Read only, Try after some Timeزن: پس حداقل کارت عابر بانکتو بده به من.شوهر: Sharing Violation, Access Deniedزن: می دونی، ازدواج با تو واقعا یک تصمیم اشتباه بود.شوهر: Data Type Mismatchزن: تو یک موجود بدرد نخور هستی.شوهر: By Defaultزن: پس حداقل بیا بریم بیرون یه چیزی بخوریم.شوهر: Hard Disk Fullزن: ببینم میتونی بگی نقش من تو زندگی تو چیه؟شوهر: Unknown Virus Detectedزن: خب مادرم چی؟شوهر: Unrecoverable Errorزن: و رابطه تو با رئیست؟شوهر: The only User with Write Permissionزن: تو اصلا منو بیشتر دوست داری یا کامپیوترتو؟شوهر: Too Many Parametersزن: خوب پس منم میرم خونه بابام.شوهر: Program Performed Illegal Operation, It will be Closedزن: خوب گوشاتو بازکن، من دیگه بر نمیگردم!شوهر: Close all Programs and Logout for another Userزن: می دونی، صحبت کردن باتو فایده نداره، من رفتم. شوهر: Its now Safe to Turn off your Computer:D لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.