appfatim 21 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان من اگر کتابخانه ای را از قسمت project structure انتخاب کنم دانلود میشه ولی هر وقت آدرس کتابخانه ای از گیت هاب را مثل : dependencies { compile 'com.andrognito.pinlockview:pinlockview:1.0.1' } اضافه می کنم با خطای failed to resolve مواجه میشم چیکار کنم ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، appfatim گفته است : سلام میشه بگین چطور کتابخانه ها را اد کنم توی اندروید استودیو ؟ ( لطفا دقیق توضیح بدین ) File -> Project Structure لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ درود برای دانلود کتابخانه ها باید حتما از چیز پی ان استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود برای دانلود کتابخانه ها باید حتما از چیز پی ان استفاده کنید سلام از کریو استفاده می کنم ولی نمیشه بازم ! چیکارکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ در 19 ساعت قبل، appfatim گفته است : سلام از کریو استفاده می کنم ولی نمیشه بازم ! چیکارکنم ؟ دوستان لطفا یکی جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من خودم شخصا این رو : compile 'com.andrognito.pinlockview:pinlockview:1.0.1' توی Gradle اضافه و Compile کردم از طریق چیز شکن بدون هیچ مشکلی Compile کرد توی 15-20 ثانیه و یک سوال: توی سه خط اول Build.Grade(Project این هارو نوشته یا نه ؟ buildscript { repositories { jcenter() } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بله این کد ها را داره میگم نمی تونید با تیم ویور ببینین چه مشکلی داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ jcenter() رو به ()mavenCentral عوض کن هردو رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ بنده هم مثل شما خیلی با این لایبری ها درگیری دارم. فایل aar لایبری رو پیوست کردم ،دانلودش کنید و از طریق new > new module به پروژه اضافه کنید. دقت کنید compile 'com.andrognito.pinlockview:pinlockview:1.0.1' رو از گریدل پاک کنید. pinlockview-1.0.1.aar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میشه بگین چطور کتابخانه ها را اد کنم توی اندروید استودیو ؟ ( لطفا دقیق توضیح بدین ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
appfatim 21
سلام دوستان من اگر کتابخانه ای را از قسمت project structure انتخاب کنم دانلود میشه ولی هر وقت آدرس کتابخانه ای از گیت هاب را مثل :
dependencies { compile 'com.andrognito.pinlockview:pinlockview:1.0.1' }
اضافه می کنم با خطای failed to resolve مواجه میشم چیکار کنم ؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.