مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام به دوستان و اساتید عزیز پست رو بالا میرام برای چند سوال که پیش اومده اول اینکه این کتابخونه به دسترسی خاصی نیاز داره ؟؟ و دو ماینکه معمولا مارکتها مخصوصا در ایران با گرفتن موقعیت کاربر مشکل دارند و برنامه رو قبول نمی کنند مگر برنامه های نقشه و ..... آیا استفاده از این سرویس و سیستم برای ارسال برنامه در فروشگاه ها و مارکتها مثل بازار با مشکل رو برو نمیشه ؟؟؟ با تشکر مورد اول این رو اضافه کنید محض اطمینان :| : AddManifestText( <permission android:name="ir.google.services.permission.C2D_MESSAGE" android:protectionLevel="signature" /> <uses-permission android:name="ir.google.services.permission.C2D_MESSAGE" /> <!-- Optional permissions --> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION"/> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE"/> ) مورد دوم اطلاع ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سلام به همه عزیزان کتابخونه خوبی بود من پیاده سازی کردم سورسش رو قرار میدم همینجا دوستان استفاده کنند ولی 2 تا مشکل دارم باهاش 1- حتما باید gps روشن باشه تا مقادیر رو بده و دوم اینکه مقادیر رو عددی میده ( مثلا طول و عرض جغرغفیایی رو میده به عدد )) من نیاز داشتم اسم مکان رو به من بده مثلا آلمان یا مونیخ یا تهران یا رشت.... از عزیزان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟ با تشکر در برنامه 2 تا دکمه تعریف کنید و این هم کل کد های برنامه که بعد از وصل بودن به gps به شما جواب میده #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals Dim Loc As LocationManager End Sub Sub Globals Private Label1 As Label Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Loc.Initialize("Location") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub mnuLocation_Click ' lm.requestMobileLocation End Sub Sub mnuStopListening_Click ' lm.requestMobileLocation End Sub Sub Location_LocationChanged (Longitude As Double, Latitude As Double, Altitude As Double, Accuracy As Float, Bearing As Float, Provider As String, Speed As Float, Time As Long) Msgbox("Longitude: " & Longitude & CRLF & "Latitude: " & Latitude & CRLF & "Altitude: " & Altitude & CRLF & "Accuracy: " & Accuracy & CRLF & "Bearing: " & Bearing & CRLF & "Speed: " & Speed,"Location") End Sub Sub Location_ProviderDisabled (Provider As String) Msgbox("Provider","Provider Disabled") End Sub Sub Location_ProviderEnabled (Provider As String) Msgbox("Provider","Provider Enabled") End Sub Sub Location_StatusChanged (Provider As String, Status As Int) Msgbox("Provider: " & Provider & CRLF & "Status: " & Status,"Status Changed") End Sub Sub Button1_Click Loc.requestMobileLocation Loc.requestGPSLocation End Sub Sub Button2_Click Loc.requestGPSLocation End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ ببخشید با این خطا چکار کنم میشه راهنمایی کنید B4A version: 5.80 Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Parameter name cannot hide global variable name. Occurred on line: 310 (Main) Sub Location_LocationChanged (Longitude As Double, Latitude As Double, Altitude As Double, Accuracy As Float, Bearing As Float, Provider As String, Speed As Float, time As Long) با این ساب چکار کنم Sub Location_LocationChanged لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ کل ساب هم اینه Sub Location_LocationChanged (Longitude As Double, Latitude As Double, Altitude As Double, Accuracy As Float, Bearing As Float, Provider As String, Speed As Float, time As Long) Label1.Text = "طول :" & Longitude & CRLF & "عرض: " & Latitude & CRLF & "ارتفاع: " & Altitude & CRLF & "دقت: " & Accuracy & CRLF & "Bearing: " & Bearing & CRLF & "سرعت: " & Speed End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ برای رفع این خطا باید چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، mobah گفته است : کل ساب هم اینه Sub Location_LocationChanged (Longitude As Double, Latitude As Double, Altitude As Double, Accuracy As Float, Bearing As Float, Provider As String, Speed As Float, time As Long) Label1.Text = "طول :" & Longitude & CRLF & "عرض: " & Latitude & CRLF & "ارتفاع: " & Altitude & CRLF & "دقت: " & Accuracy & CRLF & "Bearing: " & Bearing & CRLF & "سرعت: " & Speed End Sub سلام دوست من لطفا تمامی کد ها رو قرار بدید تا بررسی بشه و مشکلتون حل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mobah گفته است : میشه راهنمایی کنید B4A version: 5.80 Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Parameter name cannot hide global variable name. Occurred on line: 310 (Main) Sub Location_LocationChanged (Longitude As Double, Latitude As Double, Altitude As Double, Accuracy As Float, Bearing As Float, Provider As String, Speed As Float, time As Long) منظورش از Parameter name cannot hide global variable name. چیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، mobah گفته است : منظورش از Parameter name cannot hide global variable name. چیست؟ یعنی اینکه اون متغییری که داخل ساب پروسس گلوبال نوشتی باید به ساب گلوبال انتقال بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ ببخشید اسم سرویس رو بنده عوض کردم حتما باید سرویس اسمش Starter باشه این مهمه؟ از کجا عوض کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mobah گفته است : ببخشید اسم سرویس رو بنده عوض کردم حتما باید سرویس اسمش Starter باشه این مهمه؟ از کجا عوض کنم؟ سرویس استارتر برای خود برنامه هست شما باید از قسمت ادد نیو ماژل یک سرویس ایجاد کنید. و در اون این کد ها رو انتقال بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.