appfatim 21 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان می خواستم ببینم چطور می تونم فایل دانلود شده کتابخانه را از گیت هاب به پروژه ام اضافه کنم ؟! لطفا دقیق توضیح بدین ! لطفا هرچه زودتر بهم بگین چون خیلی نیاز دارم بهش ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ درود ببینید خود گیت هاپ برای همه ی سورس هاش آموزش گذاشته که باید چه کارهایی رو انجام بدید مثلا این رو ببینید : https://github.com/Yalantis/Context-Menu.Android خودش کامل و گام به گام توضیحات لازمه رو بهتون داده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خب این متفاوت هستش. زمانی هستش طرف میاد یکسری فایل و . . . هم قرار میده که نیازه سورس رو کاملا دانلود کنید و یا اینکه کتابخونه رو توی Gradle سینک کنید ولی باید قند شکنتون هم روشن باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
appfatim 21
سلام دوستان می خواستم ببینم چطور می تونم فایل دانلود شده کتابخانه را از گیت هاب به پروژه ام اضافه کنم ؟! لطفا دقیق توضیح بدین !
لطفا هرچه زودتر بهم بگین چون خیلی نیاز دارم بهش !
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.