این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام با این کتابخونه میتونین توی لیست هاتون بر اساس روش های مختلف جسجتو کنین و اون ها رو مرتب سازی کنید . *جستجو ها از طریق نخ یا Thread جدا و با بالاترین سرعت انجام میشه. روش ها و یا Mode های کتابخونه برای جستجو به شکل زیر : MODE_CONTAINS : میتونین بر اساس اینکه کلمه مورد نظرتون توی آیتم ها وجود داره یا نه سرچ کنید MODE_START_WITH : میتونین بر اساس اینکه هر آیتم با کلمه مورد نظرتون شروع بشه سرچ کنید MODE_END_WITH : میتونین بر اساس اینکه هر آیتم با کلمه مورد نظرتون تموم بشه سرچ کنید MODE_PATTERN : میتونین برا اساس قواعد Regex و با پترن های خودتون سرچ رو انجام بدین ، برای مثال یه آیتم حرف سومش الف باشه نمونه کد Searcher.initialize("search") Sub edit_TextChanged (Old As String, New As String) Searcher.Search(MyList,New,Searcher.MODE_CONTAINS) End Sub Sub search_SearchDone (Result As List) ListView.Clear For i=0 To Result.Size -1 ListView.AddSingleLine(Result.Get(i)) Next End Sub مرتب سازی لیست بر اساس حروف الفبا Searcher.Sort(MyList,False) ' true for descending دانلود کتابخانه 20 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ کتابخانه کاربردی وخوبیه اقای شاهدی موفق باشید... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ عالی بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ استاد شاهدی عزیز سلام و تشکر بابت کتابخونه های خوبتون مخصوصا سری آریا که واقعا از بابت دعای خیر ،حد اقل از طرف من می تونید مطمعن باشید . ;-) امین جان چند وقتی هست که روی سرچ در دیتابیس کار میکنم و می خواستم ببینم قابلیت این رو داره این کتابخونه روش های سرچ دیگری هم بهش اضافه کنید ؟؟ من پیشنهادی دارم که یک روش دیگه هم اگر بشه به این کتابخونه اضافه کنید اگر این قابلیت رو داره من شرح این روش رو براتون در پست بهدی مینویسم با تشکر مرسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.