rasoul22 40 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من آموزش های مولتی پنل رو داخل انجمن دیدم همشون از دیتابیس استقاده میشد اگر امکانش هست یه سورس خیلی ساده از یه مولتی پنل که شامل یه پنل و لیبل باشه و متن لیبل رو از متغیر String بگیره قرار بدید خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ متن رو از استرینگ بگیره؟یعنی چی؟شما یا باید از دیتابیس استفاده کنی یا از فایل تکست خب اگه میخوای توی خود بیسیک متن هارو وارد کنی از توی دیزاینر که میتونی انجامش بدی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، rasoul22 گفته است : سلام من آموزش های مولتی پنل رو داخل انجمن دیدم همشون از دیتابیس استقاده میشد اگر امکانش هست یه سورس خیلی ساده از یه مولتی پنل که شامل یه پنل و لیبل باشه و متن لیبل رو از متغیر String بگیره قرار بدید خیلی ممنون سلام در کل فرقی نمیکنه دیتابیس یا هر چیز دیگه ای شما توی حلقتون میایید یه سری رشته رو ربط میدید به پنلتون حالا شما اون رشته رو از دیتابیس میگیرید یا از لیست یا از هر چیز دیگه ای بیا یه سری ارایه تعریف کن و بریزید توی لیست - سپس توی حلقه از اون لیست استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasoul22 40
سلام من آموزش های مولتی پنل رو داخل انجمن دیدم
همشون از دیتابیس استقاده میشد
اگر امکانش هست یه سورس خیلی ساده از یه مولتی پنل که شامل یه پنل و لیبل باشه و متن لیبل رو از متغیر String بگیره قرار بدید
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.