RezaAli 106 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان اول معذرت میخوام بابت عنوان تاپیک چون واقعا چیزی به ذهنم نرسید . من بعد از فراخوانی عنوان هام از دیتابیس میخوام وقتی روش کلیک شد به آدرس هایی که در دیتابیس وارد کردم بره. ممنون میشم کمکم کنید دیتابیسم اینجوریه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سلام شما اگه با دیتابیس کار کرده باشید به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید Private cr As Cursor cr = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") cr.Position = 0 WebView1.LoadUrl(cr.getString("adres")) توی این کد میاد تمامی رکورد های جدول tbl رو واکشی میکنه و گفتم که اولین رکورد یعنی Position صفر رو بگیر و ستون ادرسش رو که url هست به وب ویو بده برای بارگذاری. اموزش های زیادی درمورد دیتابیس هستش ببنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون از راهنماییتون بازار معمولا به وب ویو گیر میده راه های دیگه ای وجود نداره که بجای وب ویو استفاده کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ به وسیله بروزر خود گوشی هم می تونید اینکار رو انجام بدید. کتابخونه phone رو فعال کنید و به این شکل کد بنویسید » Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser(Cr.GetString("adres")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RezaAli 106
سلام دوستان
اول معذرت میخوام بابت عنوان تاپیک
چون واقعا چیزی به ذهنم نرسید .
من بعد از فراخوانی عنوان هام از دیتابیس میخوام وقتی روش کلیک شد به آدرس هایی که
در دیتابیس وارد کردم بره.
ممنون میشم کمکم کنید
دیتابیسم اینجوریه:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.