rasoul22 40 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من از یک مولتی پنل استفاده میکنم که اطلاعات رو از سایت لود میکنه با Regex و پنل میسازه یعنی از دیتابیس استفاده نمیکنم خوب حالا نمیدونم چجوری لیمیت بهش بدم چون بشتر از 10 تا که بسازه از برنامه خارج میشه لطفا کمک کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سلام، پیشنهاد میکنم با استفاده از چندنخی اینکارو انجام بدید تا فورس کلوز نشه. درمورد لیمیت دادن به این روش چیزی نمیدونم، شرمنده دوست عزیز. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul22 40 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ چند نخی چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ از اسکرول ویو استفاده کن و پنلت اونجا لود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ در 52 دقیقه قبل، rasoul22 گفته است : سلام من از یک مولتی پنل استفاده میکنم که اطلاعات رو از سایت لود میکنه با Regex و پنل میسازه یعنی از دیتابیس استفاده نمیکنم خوب حالا نمیدونم چجوری لیمیت بهش بدم چون بشتر از 10 تا که بسازه از برنامه خارج میشه لطفا کمک کنید ممنون مجید آرتا از وقفه استفاده کنید. مثلا هر 50 تا ایتم یک وقفه چند ثانیه ای. For i = 0 To 150 If i mod 50 = 0 and i <> 0 Then Msgbox("Hi "&i,"") End If Next اینجا میاد هر 50 گام پرش رو چک میکنه. 1بجای کد MsgBox یک وقفه ایجاد کنید، کد مربوط به ایجاد وقفه داخل حلقه هم توی انجمن هستش، کافیه وقفه در حلقه رو سرچ کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasoul22 40
سلام من از یک مولتی پنل استفاده میکنم
که اطلاعات رو از سایت لود میکنه با Regex و پنل میسازه
یعنی از دیتابیس استفاده نمیکنم
خوب حالا نمیدونم چجوری لیمیت بهش بدم چون بشتر از 10 تا که بسازه از برنامه خارج میشه
لطفا کمک کنید ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.