E-Beshkani 61 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید. به نظرتون یه سایت با اسکریت اختصاصی بنویسم بزنم خوبه؟؟؟ چه اسکریپتی بنویسم خوبه؟؟ (یعنی دارم یاد میگیرم و میخوام بزنمش) یا اینکه اسکریپت خارجی و جالب که فارسی نشده باشه سراغ دارین؟ کاربردی باشه مثل : mybesthost.ir(فرض کنین من از صاحب سایت که دوستمه اجازه بگیرم و ایدشون رو کپی کنم ولی نه برای هاستینگ برای مثلا یه چیز دیگه خوبه؟ البته روندش یکم با این فرق کنه)پ.ن : برای دوستان گلم که توی این تاپیک شرکت میکنن هدیه ای در نظر دارم البته اصلا ارزش نداره ولی خب به رسم سپاس و تشکر هستاز بین این 40 قالب و 20 افزونه وردپرس هر کدوم رو خواستن بگن (یکی یا چند تا) >> http://reto.ir/yeD/در ضمن این پکیج رو خود بیگ تم گفته هر کسی دلش خواست میتونه به بقیه بده و یا بفروشه پس حلاله ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
E-Beshkani 61 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان نظری نداشتن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.