E-Beshkani 61 ارسال شده در 5 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2016 سلام خسته نباشید. به نظرتون یه سایت با اسکریت اختصاصی بنویسم بزنم خوبه؟؟؟ چه اسکریپتی بنویسم خوبه؟؟ (یعنی دارم یاد میگیرم و میخوام بزنمش) یا اینکه اسکریپت خارجی و جالب که فارسی نشده باشه سراغ دارین؟ کاربردی باشه مثل : mybesthost.ir(فرض کنین من از صاحب سایت که دوستمه اجازه بگیرم و ایدشون رو کپی کنم ولی نه برای هاستینگ برای مثلا یه چیز دیگه خوبه؟ البته روندش یکم با این فرق کنه)پ.ن : برای دوستان گلم که توی این تاپیک شرکت میکنن هدیه ای در نظر دارم البته اصلا ارزش نداره ولی خب به رسم سپاس و تشکر هستاز بین این 40 قالب و 20 افزونه وردپرس هر کدوم رو خواستن بگن (یکی یا چند تا) >> http://reto.ir/yeD/در ضمن این پکیج رو خود بیگ تم گفته هر کسی دلش خواست میتونه به بقیه بده و یا بفروشه پس حلاله ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
E-Beshkani 61 ارسال شده در 6 آذر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2016 دوستان نظری نداشتن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.