susa 25 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید دوستان توی یه ستون از دیتابیس آفلاین چند لینک قرار دادم و میخوام با استفاده از * از هم جداشون کنم و توی یه لیست ویوو نشون بدم ، باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، susa گفته است : سلام خسته نباشید دوستان توی یه ستون از دیتابیس آفلاین چند لینک قرار دادم و میخوام با استفاده از * از هم جداشون کنم و توی یه لیست ویوو نشون بدم ، باید چیکار کنم؟ dim SLink() string=Regex.Split("*",cur1.GetString("Link")) list1.AddtwoLins(SLink(0)&" "&SLink(1),&SLink(2)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ چی شد کسی نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، susa گفته است : سلام خسته نباشید دوستان توی یه ستون از دیتابیس آفلاین چند لینک قرار دادم و میخوام با استفاده از * از هم جداشون کنم و توی یه لیست ویوو نشون بدم ، باید چیکار کنم؟ سلام داداش میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا میخوای چیکار کنی؟ اگه میخوای چنتا لینک رو توی لیست ویو نمایش بدی باید مثلا یه ستون(فیلد) به اسم linkایجاد کنی بعد لینک هاتو یکی یکی توی رکورد هاش ذخیره کنی و واسه نمایش تو لیست ویو هم باید بانکتو معرفی کنی به برنامه و الی ماشالله... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/16, 21:28:06، siavash گفته است : dim SLink() string=Regex.Split("*",cur1.GetString("Link")) list1.AddtwoLins(SLink(0)&" "&SLink(1),&SLink(2)) داداش خسته نباشی ولی من میخوام توی حلقه قرارش بدم باید چیکار کنم؟ میخوام بگم حالا دی گه 10تا لینک بودن یا 100تا خودش جداشون کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ for i = 0 to cur.RowCount - 1 cur.position = i 'code haye khodetoon' next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ در 14 ساعت قبل، susa گفته است : داداش خسته نباشی ولی من میخوام توی حلقه قرارش بدم باید چیکار کنم؟ میخوام بگم حالا دی گه 10تا لینک بودن یا 100تا خودش جداشون کنه سلامت باشی به این صورت عمل کن : for i=0 to cur1.RowCount-1 cur1.Position=i dim SLink() string=Regex.Split("*",cur1.GetString("Link")) list1.AddtwoLins(SLink(0)&" "&SLink(1),&SLink(2)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
susa 25
سلام خسته نباشید
دوستان توی یه ستون از دیتابیس آفلاین چند لینک قرار دادم و میخوام با استفاده از * از هم جداشون کنم و توی یه لیست ویوو نشون بدم ، باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.