alixan 24 ارسال شده در 6 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2016 سلام و عرض ادب من میخواستم از سرویس ارسال پوش سایت پوشه استفاده کنم اما با این ارور مواجه شدم : Install_parse_failed_manifest_malformed دلیل این ارور این هست که من از حروف بزرگ در پکیج نیم برنامه استفاده کردم و چون سایت پوشه پکیج نیم رو در اطلاعات منیفست درج میکنه b4a درکامپایل کردن به مشکل میخوره . از اساتید و دوستان عزیز کسی هست که راه حلی برای این موضوع داشته باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 6 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2016 هیچ راه حلی وجود نداره یا من ندیدم و بلد نیستم gcm نسبت به حروه بزرگ پکیج نیم حساس هست باید استاندارد پکیج نیم رو رعایت کنید و با حروف کوچیک پکیج نیم ثبت بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alixan 24
سلام و عرض ادب
من میخواستم از سرویس ارسال پوش سایت پوشه استفاده کنم اما با این ارور مواجه شدم :
Install_parse_failed_manifest_malformed
دلیل این ارور این هست که من از حروف بزرگ در پکیج نیم برنامه استفاده کردم و چون سایت پوشه پکیج نیم رو در اطلاعات منیفست درج میکنه b4a درکامپایل کردن به مشکل میخوره .
از اساتید و دوستان عزیز کسی هست که راه حلی برای این موضوع داشته باشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.