AliBzh 17 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سلام برای دانلود فایل از کتابخانه ariaasynctask استفاده می کنم اما هنگام اینکه در برنامه روی دکمه دانلود کلیک می کنم توی log این ارور میاد و دانلود شروع نمیشه AriaAsynkTask Error : Wrong number of arguments; expected 4, got 0 اینم کد های بخش دانلودمه Sub btndl_Click ariatask.Run(Null) End Sub Sub AriaTask_DoInBackground(params() As Object) As Object Return downloader.Download("link",File.Combine(File.DirRootExternal,"filename.jpg")) End Sub Sub AriaTask_OnPostExecute(param As Object) If param="done" Then ToastMessageShow("موفق",True) Else ToastMessageShow("خطا",False) End If End Sub Sub AriaTask_OnPreExecute ToastMessageShow("دانلود شروع شد",False) End Sub Sub AriaTask_OnProgressUpdate(progress As Int ) ProgressBar1.Progress=progress ProgressBar1.Enabled=True lblsize.Text=(downloader.DownloadInfo.TotalSize/1000000) lblspeed.Text=downloader.DownloadInfo.Speed_ENG lbltimego.Text=downloader.DownloadInfo.TimeElapsedSeconds lbltimeremain.Text=downloader.DownloadInfo.TimeRemainingSeconds End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سلام این مشکل زمانی پیش میاد که برنامه رو از طریق دیباگ ران کنین، روی حالت Release ران کنیدبرطرف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AliBzh 17
سلام برای دانلود فایل از کتابخانه ariaasynctask استفاده می کنم
اما هنگام اینکه در برنامه روی دکمه دانلود کلیک می کنم توی log این ارور میاد و دانلود شروع نمیشه
اینم کد های بخش دانلودمه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.