androidyas 1 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام اساتید محترم ضمن عرض خسته نباشید استادان گرامی بنده میخواهم روی یک اکتیویتی که بعداز اکتیوتی اسپلش برنامه باز میشود یک صفحه کوچک روی اکتیویتی باز شود و یک متن و یک دکمه باشد که پرداخت انجام شود من فقط اون صفحه رو میخوام کسی اموزشش رو داره یا کمک کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ میتونید از کاستوم دیالوگ استفاده کنید با استفاده از کتابخانه Dialogs Dim CustomDia As CustomDialog Dim p As Panel p.Initialize("") CustomDia.AddView(p,0,0,100%x,80%y) p.LoadLayout("ESME LAyout") CustomDia.Show("","","","",Null) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی منظورتون از صفحه کوچک چیه؟ و پرداخت منظورتون همون درون پرداخت هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
androidyas 1 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mehdi.m گفته است : سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی منظورتون از صفحه کوچک پیه؟ و پرداخت منظورتون همون درون پرداخت هست؟ بله درون پرداخت هستش با سایت همراه پی میخوام این کارو کنم بازار 30 درصد میگیره و گرونه نمیصرفه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
androidyas 1 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، امین شاهدی گفته است : میتونید از کاستوم دیالوگ استفاده کنید با استفاده از کتابخانه Dialogs Dim CustomDia As CustomDialog Dim p As Panel p.Initialize("") CustomDia.AddView(p,0,0,100%x,80%y) p.LoadLayout("ESME LAyout") CustomDia.Show("","","","",Null) میشه بیشتر توضیح بدید نفهمیدم اموزش کامل بدید اگر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ سلام همونطور که آقای شاهدی گفتن میتونید از CustomDialog استفاده کنید البته فک کنم اشتباها کده b4a دادن البته اگر فقط بخواین یک دیالوگ باشه میتونین از AlertDialog استفاده کنید جفتش هم ساده هست و آموزش یا تکه کدش داخل انجمن هست اگر سرچ کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
androidyas 1
با سلام اساتید محترم ضمن عرض خسته نباشید
استادان گرامی بنده میخواهم روی یک اکتیویتی که بعداز اکتیوتی اسپلش برنامه باز میشود یک صفحه کوچک روی اکتیویتی باز شود و یک متن و یک دکمه باشد که پرداخت انجام شود
من فقط اون صفحه رو میخوام کسی اموزشش رو داره یا کمک کنه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.