watermleon 7 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من می خوام نرم افزار همه مخاطبین گوشی رو بگیره , حالا یا به ایمیلم بفرسته یا این که لاگ کنه. مشکل من اینه که برای گرفتن اطلاعات contact باید از چه کتاب خانه ای استفاده کنم ؟ اگه میشه لطف کنین و یه سورس کوچیک از این کار بزارین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ بفرما fgContacts.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ از کتابخونه fgContacts استفاده کنید Dim fgContacts1 As fgContacts Dim fgContact1 As fgContact Dim list1 as List list1.Initialize fgContacts1.Initialize fgContact1.Initialize list1=fgContacts1.GetAllContacts(False,False) تا اینجا لیست همه کانتکتا رو گرفتی حالا بخوای مثلا استفاده کنی ازشون به صورت زیره fgContact1=list1.Get(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
watermleon 7 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ این کتاب خانه رو اگه دارین آپلود کنید. از انجمن اصلی b4x دانلود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ این سورس هم مخاطبین رو میگیره و توی دیتابیس میریزه همچنین اگه بخواهید میتونید مخاطبین رو از دیتابیس به مخاطبین گوشی انتقال بدید !!! make backup from contacts and add it.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
watermleon 7
سلام
من می خوام نرم افزار همه مخاطبین گوشی رو بگیره , حالا یا به ایمیلم بفرسته یا این که لاگ کنه. مشکل من اینه که برای گرفتن اطلاعات contact باید از چه کتاب خانه ای استفاده کنم ؟ اگه میشه لطف کنین و یه سورس کوچیک از این کار بزارین .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.