سلام به همه اساتید عزیز
من با دستور جدا سازی یک استرینگ به مشکل برخوردم و کارمون به دادگاه کشیده
ممکنه راهنمایی بفرماید چه باید بکنیم ؟
موضوع : در یافت یک مقدار استرینگ از هاست و تجزیه آن
سوال : من از هاست با فایل php یک مقدار استرینگ میفرستم به برنامه b4a که تا اینجا مشکلی ندارم
این استرینگ شامل چند سری اطلاعات هست که با علامت # از هم جدا شده
برای نمونه چند مورد در زیر می بینید
arastoo#123#dddd#arastoo#ffffff#666666
ویا
1111#22222#3333#
و یا
arastoo#
خوب حالا فرض میکنیم که یکی از این مقادیر به بیسیک فرستاده میشه و در یافت میشه با موفقیت و در یک مقدار استرینک به اسم result_php ذخیره میشه
سوال من اینجاست که
1- چه طور میتونم تشخیص بدم چند تا # در پارامتر فرستاده شده یا result_php و جود داره
2- چه طور میتونم جدا جدا این مقادیر رو بگیرم مثلا بگم اگر 2 قسمتی بود ( یعنی فقط یک # داشت ) قسمت دوم رو چاپ کن
----------------------------------
مشکل حال حاظر
من الان اومدم از این دستور استفاده کردم که نقص داره و نمی تونه تشخیص بده پیام رسیدهکه در استرینگ result_php ذخیره کردیم چند بخشی هست!!1
و خطا میده به من
من برای 5 بخشی نوشتم این دستور رو که میبینید اگر 5 بخش باشه یعنی ( چهار عدد # داشته باشه ) خوب کار میکنه ولی اگر یک بخشی یا 2 بخشی باشه یا 6 بخشی به مشکل میخوره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
------------------------------------------
Dim String_send_php() As String = Regex.Split("#",result_php)
Log("قسمت اول"&String_send_php(0))
Log("قسمت دوم"&String_send_php(1))
Log("قسمت سوم"&String_send_php(2))
Log("قسمت چهارم"&String_send_php(3))
Log("قسمت پنجم"&String_send_php(4))
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید عزیز
من با دستور جدا سازی یک استرینگ به مشکل برخوردم و کارمون به دادگاه کشیده
ممکنه راهنمایی بفرماید چه باید بکنیم ؟
موضوع : در یافت یک مقدار استرینگ از هاست و تجزیه آن
سوال : من از هاست با فایل php یک مقدار استرینگ میفرستم به برنامه b4a که تا اینجا مشکلی ندارم
این استرینگ شامل چند سری اطلاعات هست که با علامت # از هم جدا شده
برای نمونه چند مورد در زیر می بینید
arastoo#123#dddd#arastoo#ffffff#666666
ویا
1111#22222#3333#
و یا
arastoo#
خوب حالا فرض میکنیم که یکی از این مقادیر به بیسیک فرستاده میشه و در یافت میشه با موفقیت و در یک مقدار استرینک به اسم result_php ذخیره میشه
سوال من اینجاست که
1- چه طور میتونم تشخیص بدم چند تا # در پارامتر فرستاده شده یا result_php و جود داره
2- چه طور میتونم جدا جدا این مقادیر رو بگیرم مثلا بگم اگر 2 قسمتی بود ( یعنی فقط یک # داشت ) قسمت دوم رو چاپ کن
----------------------------------
مشکل حال حاظر
من الان اومدم از این دستور استفاده کردم که نقص داره و نمی تونه تشخیص بده پیام رسیدهکه در استرینگ result_php ذخیره کردیم چند بخشی هست!!1
و خطا میده به من
من برای 5 بخشی نوشتم این دستور رو که میبینید اگر 5 بخش باشه یعنی ( چهار عدد # داشته باشه ) خوب کار میکنه ولی اگر یک بخشی یا 2 بخشی باشه یا 6 بخشی به مشکل میخوره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
------------------------------------------
Dim String_send_php() As String = Regex.Split("#",result_php) Log("قسمت اول"&String_send_php(0)) Log("قسمت دوم"&String_send_php(1)) Log("قسمت سوم"&String_send_php(2)) Log("قسمت چهارم"&String_send_php(3)) Log("قسمت پنجم"&String_send_php(4))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.