bahman 165 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان هرکاری میکنم یو ویوم اجرا نمیشه میشه ها صفحش فقط سفیده منوهاش و ... کار میکنن اما صفحه سفید هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بهتره از جنی موشن استفاده کنی و اگه خیلی اصرار داری به این یوویو یه بار حذف و نصبش کن درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون از اساتید مشکل از وجود شبیه سازی غیر از این بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naziiiii 10 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ ممکنه کرک این نرم افزار خراب شده باشد یک کرک دیگه استفاده کنید. کرک خراب ممکنه به عملکرد نرم افزار اختلال وارد کند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ بدون کرک هم وضع همینه !!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ واسه بنده همین مشکل وجود داشت بنده دیگه غیر فعالش نکردم تا اینکه وینوزم رو نصب کردم یو ویو رو هم کرک کردم الان مشکلی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اگه شبیه ساز دیگه ای رو کامپیوترت نصبه حتما پاکش کن ،مخصوصا جنی موشن چون یوویو با جنی موشن مشکل داره اگه بازم مشکلت حل نشد آخرین ورژن به همراه کرکش رو دانلود و نصب کن شاید مشکلت حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان هرکاری میکنم یو ویوم اجرا نمیشه میشه ها صفحش فقط سفیده منوهاش و ... کار میکنن
اما صفحه سفید هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.