رفتن به مطلب

نظرسنجی در مورد برنامه های پولی مارکت بازار

salar_blackdroid

ارسال‌های توصیه شده

سلام خدمت همه. امیدوارم همه خوب باشن.

سوالم اینه از کاربرای دست به آچار ، که در حال حاضر چه تیپ برنامه هایی

بیشترین فروش رو دربازار دارن ؟ یا به عبارتی چه نوع برنامه هایی الان تو بازار رو بورسن ؟

ارادت./

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی از جستجو بازار استفاده می کنی مثلا اولین کلمه ایی که می نویسی بیشتر مورد سرچ شده رو نشونت میده یه امتحانی کن 

لینک ارسال

سلام عزیزدل

اینجور که من مشاهده کردم توی روند کاری بازار جدید و بعد از پیشرفت اول مارکت

فعلا هیچ برنامه ای واقعا زیاد دیده نمیشه ! چون لیست تازه هایی کلا وجود نداره و مردم هم کلا فکر بازی ان

برای مثال بازی خواننده اش کیه ۲ من ۳۰۰۰ نصب فعال داره بدون پوش و تبلیغات ولی مثلا تعطیل شمار رو منتشر کردم ۵۰ تا شد الان یک روزه که میگذره !

کلا ملت یا دنبال ترفندی برای ه)ک یا مثلا سرکار گذاشتنی چیزی یا لایک ایسنتا و این صحبتا ان یا بازی

لینک ارسال

دوستان من تو کنفرانس 5شنبه بازار که شرکت کردم اونجا یه آمار از نرم افزارها و بازیها داد که جالبه بدونید :

بازیها 15% از تعداد کل برنامه های بازار رو شامل میشه ولی درآمدشون 50% درآمد بازاره

این یعنی برین تو راه بازی سازی !

تلگرام بازار رو داغون کرد !

مردم تا چند سال پیش اوقات فراغتشون شده بود بازار و خوب خرید می کردن

الان وقتشون تو تلگرام داره میگذره

بهترین سند برای حرفم نرم افزار محبوب موبوگرام هستش

موفق تر باشید

لینک ارسال

@محمدرضا معتمدی : واقعا که بد شده اوضاع دنیای دیجیتال ، بلا نسبت خودمون ملت

فقط دنبال چیزای خزعبلات و آت آشغالن !

برنامه حل معادله 20 تا نصب داره ولی برنامه سنگ قبر 1000 تا مثلا ! :(((

@mohammad-alone : با این حرفتون که تلگرام دنیای اندروید و دنیای ما برنامه نویسا رو تغییر داد

شدیدا موافقم !! اصلا ملت دیگه دنبال کار دیگه نمیرن ! 50 تا کانال عضون و 10 تا گروه ! هر کدوم 10 دقیقه

وقت بذارن روزی 10 ساعت میپره !! واقعا وقت زیادیه !! تلگرام باعث شده حتی دیگه خیلیا Game هم بازی نمیکنن !

هدفم از ایجاد تاپیک بالا گفتم میخواستم بچه های اینجا نظرات آنالیز شده شون ،  رو برنامه ها رو بدن ! هرچند تا حدودی دستم

هست که الان برنامه های چرت و پرت بیشترین فروش رو دارن متاسفانه !!! :(((((

لینک ارسال

اشگی جان من آپهاتون رو دیدم خیلی ضعیف هستن شرمنده رک میگم ولی رو گرافیک و ایده کار کنین. شما هیچ بازی نساختین و اینکه با بیسیک یا اندروید استودیو نمیشه به اون صورت بازی ساخت. 

در مورد سوالتون هم هرچی ساختین درون پرداخت امن بزنین. یعنی رایگان باشه و کاربر مجبور بشه از تو آپ بخره بهترین و امن ترین روش فعلا همینه. موفق باشید

لینک ارسال

در 18 ساعت قبل، vistamobile گفته است :

اشگی جان من آپهاتون رو دیدم خیلی ضعیف هستن شرمنده رک میگم ولی رو گرافیک و ایده کار کنین. شما هیچ بازی نساختین و اینکه با بیسیک یا اندروید استودیو نمیشه به اون صورت بازی ساخت. 

در مورد سوالتون هم هرچی ساختین درون پرداخت امن بزنین. یعنی رایگان باشه و کاربر مجبور بشه از تو آپ بخره بهترین و امن ترین روش فعلا همینه. موفق باشید

مرسی بابت نظرت.

اولش اینکه همونطور که خودت گفتی بازی سازی با بیسیک زیاد شدنی نیست ، چارچوب هایی لازم داره مثل Unity و ...

و اینکه حتما مطلع هستید بازی سازی کاری گروهی هست ، اکثر بازی های موفق بازار کار گروهی هستن ، تکی نمیشه بازی ساخت.

هرچند بنده نخواستم در مورد برنامه هام نظری داده بشه ، با این حال ممنونم که وقت گذاشتی و بررسی شون کردی :

در مورد برنامه هام طبیعتا خب نه همشون Useless هستن و نه همشون Top ، برنامه های خوب داخلشون هست و اینکه این برنامه ها

ناشی از علایق من هست ، مثلا من به برنامه های محاسباتی ، کاربردی علاقه زیادی دارم تا کتاب سازی و ...

ولی خب چیزی که مسلمه اینه که باید پیشرفت کرد و برنامه هایی که نیاز کاربران هستن و میتونه برنامه خوبی باشه ، رو تولید کرد.

ارادتمند./

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...