1212 76 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام دوستان شما برای درج اطلاعات توی دیتا بیس sqlite از کدوم نرم افزار استفاده میکنید من از sqlite expert استفاده میکنم مشکل اینه که وقتی فارسی با انگلیسی مخلوط میشه حین اجرا در متن کلمات انگلیسی به اخر سطر میرن دوستانی که تجربه حل این مشکل رو دارن بیزحمت راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۵ سلام قبلش یه کوئری بزنید و چارست رو عوض کنید توصیه میکنم برای Sqlite از نویکت که دکتر ایزدی گفتن استفاده کنید PRAGMA encoding = "UTF-8"; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلام
دوستان شما برای درج اطلاعات توی دیتا بیس sqlite از کدوم نرم افزار استفاده میکنید
من از sqlite expert استفاده میکنم مشکل اینه که وقتی فارسی با انگلیسی مخلوط میشه حین اجرا در متن کلمات انگلیسی به اخر سطر میرن
دوستانی که تجربه حل این مشکل رو دارن بیزحمت راهنمایی کنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.