رفتن به مطلب
  • 0

اسکرین شات در سرویس (زمانی که برنامه در حال اجرا نیست)

watermleon

سوال

سلام

آیا میشه با استفاده از سرویس , از صفحه گوشی اسکرین شات گرفت ؟  در واقع زمانی که کاربر داره با یه نرم افزار دیگ یا هر چیزی کار می کنه , با یه timer و یا مثلا با یه if , از صفحه گوشی اسکرین شات بگیرم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام. ، این کاری که می گید صد در صد نیاز به دسترسی روت و پرمیشن های سطح بالا داره ، و اگر هم بخواید به نتیجه مطلوب نمی رسید و با مشکلات بزرگی مواجه می شید. بنابراین این کار همونطور که آقا مهدی گفتند غیر ممکن هست و باید به اسکرین گرفتن از برنامه خودتون بسنده کنید!

لینک ارسال

در 2 ساعت قبل، MahdiHD گفته است :

سلام. ، این کاری که می گید صد در صد نیاز به دسترسی روت و پرمیشن های سطح بالا داره ، و اگر هم بخواید به نتیجه مطلوب نمی رسید و با مشکلات بزرگی مواجه می شید. بنابراین این کار همونطور که آقا مهدی گفتند غیر ممکن هست و باید به اسکرین گرفتن از برنامه خودتون بسنده کنید!

با این وجود یه سوال پیش میاد : این نرم افزار هایی که اسکرین شات می گیرن چه جوری کار می کنن :unknown: ؟؟  مثلا کاربر روی یه ویجت یا یه دکمه معلق کلیک می کنه و نرم افزار از صفحه اسکرین شات می گیره. نیاز به دسترسی روت هم نداره. امکان نوشتن همچین چیزی با بیسیک هست ؟  :scratch_one-s_head::gamer1: یعنی این که بی خیال if یا timer بشم , کاربر کلیک اسکرین شات بگیره. :fekr:

لینک ارسال

پایین اندروید 5 نیاز به روت داره به خاطر این که از برنامه عکس میگیره سیاه میشه ولی اگه ترانسپرنت کنی اکتیویتی این مشکلی نیست تست کردم
ولی برای بالای اندروید 5میشه ودسترسیش امده این لینک اسکرین شات  کمکت میکنه این کدهم فککک کنم کار کنه 

Process process;
process = Runtime.getRuntime().exec("input keyevent 120");

هنوز تست نکردم خودم

لینک ارسال

میشه اتفاقا میتونید مثلا یه اکتیویتی بزارید ترانسپرنت کنید یا یکی دوتا کتابخانه دیگه که برای اینکار هست استفاده کنید:viannen_44:

اگر هم نشد بگید سورس جاواش رو بدم

لینک ارسال

داداش دمت گرم. :areuok:  لطف کن  یه کم بیشتر توضیح بده . احتمالا با بیسیک نمیشه , چون توی انجمن اصلی هم این سوال پرسیده شده بود و ارل در جواب گفته بود که امکان این کار در بیسیک نیست. ولی شدنی , چون بعضی از نرم افرارهای نظارتی (Spyware) این امکان رو دارن اسکرین شات بگیرن از گوشی کاربر.  فک کنم سورس جاوا راه حل باشه !  

لینک ارسال

عزیز شما خودتون رو هم بکشید نمیتونید با برنامه اندروید چه توی جاوا و چه توی بیسیک از صفحه ی خود گوشی Screen Shot بگیرید

لینک ارسال

در 2 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است :

عزیز شما خودتون رو هم بکشید نمیتونید با برنامه اندروید چه توی جاوا و چه توی بیسیک از صفحه ی خود گوشی Screen Shot بگیرید

http://www.mobile-spy.com/android.html

داداش پس اینا چه جوری می تونن :fekr: !!؟

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...