سلام من یه سورس کد که قبلا مثلا دو هفته پیش کار میکرد الان کار نمیکنه متاسفلنه نمیدونم مشکل از دیتابیسه یا کد هام :
Sub bt3_Click
File.Copy(File.DirAssets,"data.db",File.DirInternal,"data.db") 'دستور کپی کردن دیتابیس
sq.Initialize(File.DirInternal,"data.db",True)
cu = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tb WHERE iddd = " & 2)
cu.Position=0
Dim asas As String = "matn"
Try
sq.ExecNonQuery("UPDATE tb SET tex = "&asas&" WHERE iddd = 2")
Catch
Log(LastException.Message)
End Try
For i=0 To cu.RowCount-1
cu.Position = i
f = cu.GetString("tex")
Next
ToastMessageShow(f,True)
End Sub
تو کد بالا فراخوانی از دیتابیس کاملا درست انجام میشهو داخل توست مسیج نشون میده ولی قسمت اپدیت خطا میده بخاطر همین گذاشتمش تو try catch متن خطا اکسپشن هم اینه :
android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: matn (code 1): , while compiling: UPDATE tb SET tex = matn WHERE iddd = 2
واقعا موندم توش چشه
اگه میشه یه سورس کد با ی دیتابیس برای اینکار بدین تا بررسیش کنم شاید مشکل دیتابیسم باشه که اپدیت نمیشه ولی فراخوانی میشه ک البت بازم بعید میدونم.
سوال
amir386 39
سلام من یه سورس کد که قبلا مثلا دو هفته پیش کار میکرد الان کار نمیکنه متاسفلنه نمیدونم مشکل از دیتابیسه یا کد هام :
Sub bt3_Click File.Copy(File.DirAssets,"data.db",File.DirInternal,"data.db") 'دستور کپی کردن دیتابیس sq.Initialize(File.DirInternal,"data.db",True) cu = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tb WHERE iddd = " & 2) cu.Position=0 Dim asas As String = "matn" Try sq.ExecNonQuery("UPDATE tb SET tex = "&asas&" WHERE iddd = 2") Catch Log(LastException.Message) End Try For i=0 To cu.RowCount-1 cu.Position = i f = cu.GetString("tex") Next ToastMessageShow(f,True) End Sub
تو کد بالا فراخوانی از دیتابیس کاملا درست انجام میشهو داخل توست مسیج نشون میده ولی قسمت اپدیت خطا میده بخاطر همین گذاشتمش تو try catch متن خطا اکسپشن هم اینه :
android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: matn (code 1): , while compiling: UPDATE tb SET tex = matn WHERE iddd = 2
واقعا موندم توش چشه
اگه میشه یه سورس کد با ی دیتابیس برای اینکار بدین تا بررسیش کنم شاید مشکل دیتابیسم باشه که اپدیت نمیشه ولی فراخوانی میشه ک البت بازم بعید میدونم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.