sajjad2233 1 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام این ارورکه فایل پیوستش هم هست مربوط یه زمانی است که میخام کامپایل کنم. این ارورمربوط به چیه وراه حلش چیه؟ اگه تصویرکیفیت نداشت اینم متن ارور البته ربطی به کدهانداره چون باچندتا سورس دیگه هم امتحان کردم همین ارور رومیداد B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.63s) Compiling layouts code. Error '=' expected. Error File: bmi.bal Go to the designer script page to debug this error. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ کد اسکریپتت داخل دیزاینر مشکل داره احتمالا باتنی چیزی پاک کردی کدی که نوشتی تو دیزاین برای سایزش پاک نکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام مشكل از کدهای designer script شما هست.اونا رو درست کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ بلاشک یکی از View هایی که توی Designer Scripts تعریفشون کردید اسمش اشتباه هست یا کلا اضافی هست موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjad2233 1
سلام
این ارورکه فایل پیوستش هم هست مربوط یه زمانی است که میخام کامپایل کنم.
این ارورمربوط به چیه وراه حلش چیه؟
اگه تصویرکیفیت نداشت اینم متن ارور
البته ربطی به کدهانداره چون باچندتا سورس دیگه هم امتحان کردم همین ارور رومیداد
B4A version: 5.50
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.63s)
Compiling layouts code. Error
'=' expected.
Error File: bmi.bal
Go to the designer script page to debug this error.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.