1212 76 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان گلم من از طریق وای فای برنامه رو تو گوشی دیباگ میکنم اما مشکل اینجاست که گوشی هر بار یه ای پی میده و اتصال رو سخت میکنه روشی هست که سوابق ای پی رو از کانکشن پاک کرد مثال عکس رو ببنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ار تو بازار یه کانکتر خوب دانلود من مشکات حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ iبریج خوبه فقط مشکل همین زیاد شدن ای پی هاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ از نرم افزار پل ارتباطی b4a استفاده کن.محیطشم خوبه.ای پیاش هم همیشه یکیه تقریبا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلام خدمت دوستان گلم
من از طریق وای فای برنامه رو تو گوشی دیباگ میکنم اما مشکل اینجاست که گوشی هر بار یه ای پی میده و اتصال رو سخت میکنه روشی هست که سوابق ای پی رو از کانکشن پاک کرد
مثال عکس رو ببنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.